Evanghelistul Franklin Graham la tribunal

Adaugat la :  13.02.2020

Evanghelistul Franklin Graham a apelat la tribunal nevoit să lupte pentru libertatea sa religioasă în Regatul Unit. Predicile lui Graham au fost anulate în diverse locații, după presiunile exercitate de activiștii LGBT, din cauza mentalității sale biblice privind sexualitatea și căsătoria. Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Graham, având în vedere că organizatorii evenimentelor au încălcat contractul, Asociația va acționa în mod adecvat bazându-se pe principiile discriminării religioase și ale libertății de exprimare.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 813 – februarie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri