Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Evanghelizare in Australia

Adaugat la :  13.12.2018
Vizualizari :  0
+ Add To

Conform unui nou sondaj, o treime din locuitorii Australiei spun ca nu apartin niciunei religii. Tara devine tot mai laica, iar numarul crestinilor este in scadere. Bisericile ca Hillsong si Planetshakers se opun acestei tendinte. Lucille Tallusan vine cu detalii din Australia.

Lucille Tallusan: Enoriasii spun ca un serviciu de duminica la biserici ca Planetshakers si Hillsong seamana mai mult cu un concert. Ambele biserici sunt cunoscute in intreaga lume pentru trupele lor de inchinare. Pastorul coordonator al Bisericii Planetshakers Russel Evans spune ca au fost binecuvantati cu cantece de inchinare impresionante. Insa, este mai important modul in care inchinarea conduce congregatia in prezenta lui Dumnezeu.

Russel Evans: Putem atinge inimile oamenilor cu prezenta lui Dumnezeu. Astfel, ei trec printr-o transformare. Atunci putem sa facem ucenicizare cu ei pentru a le schimba lumea.

Lucille Tallusan: Biserica Planetshakers a fost fondata in 2004 cu doar 12 membri. In prezent, numarul membrilor a crescut la peste 30.000 in 14 ani. Pastorul Evans spune ca numarul mare de membri este un miracol, deoarece doar 8% din australieni merg la biserica.

Russel Evans: Este o provocare pentru biserici, fiindca nu folosesc un limbaj contemporan si ne intrebam de ce nu ii castigam pe cei din generatia tanara. Daca stii cum sa te adresezi oamenilor si ai putere de la Dumnezeu sa le schimbi viata, atunci oamenii sunt deschisi. Generatia tanara vrea sa Il intalneasca pe Dumnezeu, nu vor doar sa Il cunoasca pe Dumnezeu, ci vor sa Il cunoasca.

Lucille Tallusan: Duminica dupa-masa, liceenii vin in grupuri mari, cu autobuze, la Biserica Planetshakers . Liderii departamentului de tineret ii strang din diverse parti ale orasului. Ei spun ca isi gasesc identitatea in aceasta biserica si sentimentul de apartenenta. Nya, care a suferit de anorexie si depresie severa este una dintre acei adolescenti.

Nya: Mai demult am fost agresata. Am ajuns la spital unde m-am trezit dupa trei zile. Verisorii mei care frecventeaza Biserica Planetshakers m-au incurajat sa vin la biserica. Aici L-am intalnit pe Dumnezeu. M-am intors la scoala. Am continuat sa vin la biserica. Acum am devenit un lider la Biserica Planetshakers . Sunt foarte multumitoare.

Susannah Harrison: In prezent, numarul bolnavilor cu probleme mentale creste in randul tinerilor australieni. La biserica vin multi adolescenti demoralizati. Ei gasesc aici dragostea, speranta, bucuria pe care au cautat-o, in cadrul serviciilor si in cadrul grupurilor mici.

Lucille Tallusan: Fondata in 1983, biserica uriasa a Australiei, Biserica Hillsong are 69 de servicii in 27 de locatii din Australia. In fiecare saptamana, mai bine de 40.000 de oameni participa la serviciile Bisericii Hillsong. Asemenea Bisericii Planetshakers , scopul acestei biserici este sa castige tineri pentru Hristos. Laura Toggs , pastorul de la departamentul de tineret al Biericii Hillsong considera ca este important sa continue sa implineasca viziunea bisericii. Scopul bisericii este acela de a atrage natiunile la Isus prin implinirea nevoilor generatiei tinere. Astfel, s-a nascut miscarea de tineret cu noi cantece de lauda si inchinare, „Young and Free”.

Laura Toggs: Sunt uimita de faptul ca ma uit in jur si vad ca tinerii danseaza cu bucurie si in libertate si simt ca aceasta este implinirea viziunii pe care Dumnezeu le-a pus-o pe inima. Psalmul 145 spune: „Fiecare neam de om sa laude lucrarile Tale...” Scopul nostru este de a vesti ispravile Sale unei noi generatii. Asa a supravietuit aceasta biserica si va fi in prima linie in anii care vin.

Lucille Tallusan: Bisericile Hillsong si Planetshakers si-au propus sa ii aduca la Hristos pe cei 92% din australieni care inca nu Il cunosc.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 752 - decembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

O tara musulmana primeste o delegatie de crestini evanghelici. Azerbaidjanul a invitat recent mai bine de 12 pastori...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 11

Joel Rosenberg este un crestin evanghelic care traieste in Israel. In ultimii doi ani, el a contribuit in mod activ la...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4

Doi studenti au creat o Biblie pentru mileniali si de catre mileniali. Cei doi slujesc in cadrul lucrarii Intervarsity...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

In aceasta luna se va lansa o noua emisiune care combina pasiunea pentru masini si dragostea pentru Hristos....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 7

Se intensifica persecutarea crestinilor si a bisericilor crestine. La sfarsitul saptamanii trecute, aproape 50 de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 6

India se confrunta cu o crestere dramatica a persecutarii crestinilor. Potrivit datelor recente ale grupurilor care...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 6

Aceasta este a noua editie a maratonului din Ierusalim. Alergatorii vin din intreaga lume sa alerge pe strazile...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 42

Cand o tornada de categoria a patra a facut ravagii in Lee County, Alabama la inceputul acestei luni, primul gand a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

1. Ciclonul tropical devastator din sudul Africii, cel mai violent din ultimul deceniu, a omorat cel puţin 64 de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 14

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: - Spot video: revista Alfa Omega TV Magazin „Crestinul si...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.