Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Evanghelizare in Australia

Adaugat la :  13.12.2018
Vizualizari :  0
+ Add To

Conform unui nou sondaj, o treime din locuitorii Australiei spun ca nu apartin niciunei religii. Tara devine tot mai laica, iar numarul crestinilor este in scadere. Bisericile ca Hillsong si Planetshakers se opun acestei tendinte. Lucille Tallusan vine cu detalii din Australia.

Lucille Tallusan: Enoriasii spun ca un serviciu de duminica la biserici ca Planetshakers si Hillsong seamana mai mult cu un concert. Ambele biserici sunt cunoscute in intreaga lume pentru trupele lor de inchinare. Pastorul coordonator al Bisericii Planetshakers Russel Evans spune ca au fost binecuvantati cu cantece de inchinare impresionante. Insa, este mai important modul in care inchinarea conduce congregatia in prezenta lui Dumnezeu.

Russel Evans: Putem atinge inimile oamenilor cu prezenta lui Dumnezeu. Astfel, ei trec printr-o transformare. Atunci putem sa facem ucenicizare cu ei pentru a le schimba lumea.

Lucille Tallusan: Biserica Planetshakers a fost fondata in 2004 cu doar 12 membri. In prezent, numarul membrilor a crescut la peste 30.000 in 14 ani. Pastorul Evans spune ca numarul mare de membri este un miracol, deoarece doar 8% din australieni merg la biserica.

Russel Evans: Este o provocare pentru biserici, fiindca nu folosesc un limbaj contemporan si ne intrebam de ce nu ii castigam pe cei din generatia tanara. Daca stii cum sa te adresezi oamenilor si ai putere de la Dumnezeu sa le schimbi viata, atunci oamenii sunt deschisi. Generatia tanara vrea sa Il intalneasca pe Dumnezeu, nu vor doar sa Il cunoasca pe Dumnezeu, ci vor sa Il cunoasca.

Lucille Tallusan: Duminica dupa-masa, liceenii vin in grupuri mari, cu autobuze, la Biserica Planetshakers . Liderii departamentului de tineret ii strang din diverse parti ale orasului. Ei spun ca isi gasesc identitatea in aceasta biserica si sentimentul de apartenenta. Nya, care a suferit de anorexie si depresie severa este una dintre acei adolescenti.

Nya: Mai demult am fost agresata. Am ajuns la spital unde m-am trezit dupa trei zile. Verisorii mei care frecventeaza Biserica Planetshakers m-au incurajat sa vin la biserica. Aici L-am intalnit pe Dumnezeu. M-am intors la scoala. Am continuat sa vin la biserica. Acum am devenit un lider la Biserica Planetshakers . Sunt foarte multumitoare.

Susannah Harrison: In prezent, numarul bolnavilor cu probleme mentale creste in randul tinerilor australieni. La biserica vin multi adolescenti demoralizati. Ei gasesc aici dragostea, speranta, bucuria pe care au cautat-o, in cadrul serviciilor si in cadrul grupurilor mici.

Lucille Tallusan: Fondata in 1983, biserica uriasa a Australiei, Biserica Hillsong are 69 de servicii in 27 de locatii din Australia. In fiecare saptamana, mai bine de 40.000 de oameni participa la serviciile Bisericii Hillsong. Asemenea Bisericii Planetshakers , scopul acestei biserici este sa castige tineri pentru Hristos. Laura Toggs , pastorul de la departamentul de tineret al Biericii Hillsong considera ca este important sa continue sa implineasca viziunea bisericii. Scopul bisericii este acela de a atrage natiunile la Isus prin implinirea nevoilor generatiei tinere. Astfel, s-a nascut miscarea de tineret cu noi cantece de lauda si inchinare, „Young and Free”.

Laura Toggs: Sunt uimita de faptul ca ma uit in jur si vad ca tinerii danseaza cu bucurie si in libertate si simt ca aceasta este implinirea viziunii pe care Dumnezeu le-a pus-o pe inima. Psalmul 145 spune: „Fiecare neam de om sa laude lucrarile Tale...” Scopul nostru este de a vesti ispravile Sale unei noi generatii. Asa a supravietuit aceasta biserica si va fi in prima linie in anii care vin.

Lucille Tallusan: Bisericile Hillsong si Planetshakers si-au propus sa ii aduca la Hristos pe cei 92% din australieni care inca nu Il cunosc.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 752 - decembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Dupa ce ciclonul Fani a lovit coasta Indiei luna trecuta, omorand cel putin 16 oameni, organizatia caritabila pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 418

In timp ce tulburarile politice continua sa provoace diviziuni pe tot teritoriul Marii Britanii, mii de crestini s-au...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Cu 15 ani in urma, la Bistrita s-au pus bazele unui proiect de suflet prin care s-au ridicat aproape 60 de case...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 135

Crestinii sunt chemati sa raspandeasca Evanghelia si sa slujeasca oamenilor, la fel cum a facut-o Domnul Isus Hristos....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 71

Datorita copiilor care vin la biserica, Dumnezeu va schimba viata locuitorilor din satul Serinane. Oamenii din acest...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 8

Buna dimineata! Sunt doctorul Brian. Va rog sa-mi acordati un moment si sa va alaturati mie in rugaciune inainte de a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Recent, in Washington, D.C. nu a mai fost nicio separare intre Biserica si stat. Intreaga Biblie a fost expusa. Insa,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 225

O echipa de crestini rusi a mers in zonele indepartate ale Mongoliei cu Evanghelia. Mongolia este cunoscuta ca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum 44 de ani, fortele armate ale Vietnamului de Nord au ocupat teritoriul vecinilor lor din sud. Multi au decis sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.