Evanghelizare masivă în Cambodgia

Adaugat la :  19.12.2019

70.000 de oameni și-au pus credința în Isus Hristos în Cambodgia, în această lună. Evanghelistul Franklin Graham a predicat în cadrul unui festival de două seri în capitala Phnom Penh. El nădăjduiește că a reușit să aprindă flacăra unei mișcări de evanghelizare în țara care cândva a persecutat creștinii și pe alți oameni credincioși.

Franklin Graham, Billy Graham Evangelistic Association: Ne aflăm la sfârșitul evenimentului din Phnom Penh în Cambodgia. Oamenii și-au predat inima lui Isus Hristos. Biserica locală a suferit așa de mult din cauza adepților Kmerii Roșii. Vă aduceți aminte de „câmpurile ucigașe”?

Aproape o treime din populația țării a fost ucisă de adepții Kmerii Roșii. În prezent, Biserica a renăscut. Dumnezeu lucrează în această țară.

Adriana: Traducătorul lui Graham a fost unul dintre cei 200 de creștini care au supraviețuit atrocităților comise de comuniștii Kmerii Roșii în anii 1970.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 805 - decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri