Evanghelizare prin mărturia personală Vlad Crîznic

Adaugat la :  5.05.2020

Ce faci dacă ești prins că ai încălcat limita de viteză în graba de a ajunge la biserică? Dai mită pentru a scăpa ușor? Când e mita acceptabilă?

Ce îi poți spune cuiva dacă respinge credința fiindcă a fost dezamăgit de cineva care își spune creștin, dar fură sau înșală?

Felul de a trăi creează contextul pentru adresarea unor întrebări privind credința ta. Mărturia ta poate fi un obstacol în calea mântuirii.

Videoclipul face parte din Seminarul „Concepții despre lume și viață”, organizat de Colegiul Biblic „Veritas”. Îl puteți urmări integral aici: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-din-romania/11806-timisoara-conferinta-punemanapecarte-17-ianuarie-2020-crede-si-nu-cerceta

Află mai multe despre cum poți avea o relație personală cu Dumnezeu: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/mantuire