Evrei din întreaga lume continuă să se stabilească în Israel

Adaugat la :  20.11.2019

Sute de evrei din întreaga lume continuă să vină în Israel pentru a se stabili în statul evreu. Potrivit statisticilor oficiale, au sosit mai bine de 28.000 de imigranți între lunile ianuarie și octombrire 2019. Acești tineri au venit din patru țări diferite, cum ar fi Brazilia și Thailanda.

Isaac Herzog, directorul Agenției evreiești: Mă bucur foarte mult de fiecare dată când văd că vin noi imigranți în Israel, pe tărâmul strămoșesc.

Mulți consideră sosirea lor o împlinire a cuvântului lui Dumnezeu, când a spus că va întruni Israelul din cele patru colțuri ale pământului și îl va stabili pe acest tărâm.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 801 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine:https://alfaomega.tv/stiri