Evrei și arabi împreună pentru un viitor mai frumos

Adaugat la :  9.01.2020

Viceprimarul Ierusalimului, Fleur Hassan-Nahoum, are planuri pentru orașul său. Ea ne-a spus ce i-ar plăcea să vadă în Ierusalim în anul ce vine. Suntem foarte bucuroși că am încheiat un an minunat în care am avut activități extraordinare, dar și muncă grea la municipalitatea din Ierusalim. Dorim să ne putem ocupa de fiecare din acest oraș, încercăm să deschidem uși, să creăm oportunități pentru toți locuitorii orașului. Am construit multe drumuri, construim, dezvoltăm tehnologie de vârf, construim infrastructură și sperăm că vom avea un tren direct spre Tel Aviv. Viitorul aici, în Ierusalim, e unul luminos și văd Ierusalimul ca fiind miezul, laboratorul soluțiilor de pace și coexistență din întreaga regiune. Dacă creăm un model pentru o societate împărtășită aici, acesta poate fi exportat oriunde în regiune. Un An Nou fericit !

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 309 – ianuarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri