Exista speranta pentru viitor?

Adaugat la :  9.05.2019

Memoria Holocaustului, la care adaugam atacurile antisemite din sinagogi si din alte locuri la care asistam azi pot fi infricosatoare. Credeti ca israelienii si evreii au vreo speranta pentru viitor? I-am intrebat.

- Cu siguranta, 100%! Sunt pentru a 26-a oara aici si acesti israelieni sunt oameni minunati, iar istoria lor nu-i va lasa sa esueze in viitor.

- Eu asa sper, pentru fiul meu, eu sper ca da.

- Da, chiar am mari sperante pentru viitor, pentru un viitor bun. Chiar cred ca vom reusi. Avem platformele de socializare si o multime de lucruri prin care putem face lumea mai buna. Se pot impartasi multe lucruri si avem ajutorul lui Dumnezeu.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 276 - mai 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri