Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Experienta supranaturala a unui pastor roman dupa un accident

Adaugat la :  8.02.2019
Vizualizari :  51
+ Add To

In urma cu cativa ani, pastorul Ghita Dicoi a fost implicat intr-un accident de circulatie, pe raza judetului Sibiu, in urma caruia s-a aflat in coma timp de aproape o saptamana. In aceasta perioada el a avut parte de o intalnire cu Dumnezeu care l-a schimbat radical.

Ziua-n amiaza mare, un barbat a adormit la volan si a intrat in noi si, asa cum se spune, ne-a facut praf. Pe mine m-a trimis direct in cer pentru ca am murit in accident, adica am ramas fara functii, am ramas imobilizat. A marturisit Ghita Dicoi, pastorul Bisericii „Flacara Inchinarii” din Alba Iulia.

Medicii chemati la locul accidentului au reusit sa il resusciteze si sa ii redea functiile, dupa care a fost dus la Sibiu, la spital. Aflat in soc traumatic si hemoragic, Ghita Dicoi a fost operat de urgenta.

Bazinul mi s-a desfacut de pe coloana, mi s-a crapat in doua. Piciorul drept mi-a intrat in bazin. A fost teribil accidentul. Sigur, 5 zile fiind in coma profunda, medicii nu mi-au dat nicio sansa de viata. A spus Ghita Dicoi, pastorul Bisericii „Flacara Inchinarii” din Alba Iulia.

Biserica s-a unit in rugaciune, iar sotia a fost incurajata cu un cuvant profetic din partea lui Dumnezeu.

Dumnezeu a zis asa: „Nu a murit! Si nici nu moare. Dimpotriva, el este acum cu Isus. Vorbeste cu Isus!” A mentionat Ghita Dicoi, pastorul Bisericii „Flacara Inchinarii” din Alba Iulia.

In drumul nostru spre Sibiu au inceput sa sune telefoanele si am fost anuntata sa stau linistita pentru ca biserica s-a strans la rugaciune. Era un lucru foarte important pentru mine sa stiu ca nu sunt singura in perioada respectiva si biserica, fratii nostri, prietenii nostri sunt impreuna cu noi si ne sustin. A adaugat Livia Dicoi.

Experienta prezentei sale in cer este descrisa de Ghita Dicoi ca fiind foarte interesanta. El a simtit ca este acasa.

Eram acasa! De obicei, cand te intalnesti cu un om faci cunostinta. Acolo eram cu ingerul care ma intampina. Nu mi-a fost necunoscut, parca il stiam dintotdeauna si nu a trebuit sa fac cunostinta cu el. A aratat Ghita Dicoi, pastorul Bisericii „Flacara Inchinarii” din Alba Iulia.

Ghita Dicoi a perceput cerul ca pe o alta dimensiune si ajuns intr-o sala numita „a relatiilor” a auzit vocea lui Dumnezeu.

„Relatiile sunt bune!” Si atunci, din nou l-am auzit pe Dumnezeu vorbind: „Daca sunt bune, lasati-l! Dati-i drumul sa se duca!” Exact asta a fost expresia. Si dintr-o data m-am vazut pe un culoar ascendent. A spus Ghita Dicoi, pastorul Bisericii „Flacara Inchinarii” din Alba Iulia.

El a marturisit ca la intoarcerea in lumea fizica a primit un mesaj din partea lui Dumnezeu.

Am zis „Doamne, daca m-ai gasit vrednic (stiam ca nu am niciun pacat; mi-a dat bilet de dus, dar nu stiam ca mi-a dat si de intors) de ce nu m-ai lasat sa ma duc?” Acum spun, ce bine ca Dumnezeu nu raspunde intotdeauna la intrebarile noastre, de multe ori nebune. Dumnezeu nu mi-a raspuns la intrebare, dar a zis „Du-te inapoi si spune oamenilor ce importante sunt relatiile pentru mine!” Eu am spus „Dar daca ei nu vor sa aiba relatii cu mine?” Raspunsul a fost clar: „Nu este important ca ei sa vrea. Important este ca tu sa vrei sa ai relatii cu ei.” A marturisit Ghita Dicoi, pastorul Bisericii „Flacara Inchinarii” din Alba Iulia.

Cand (sotul meu – n.r.) era in coma, fratii din diferite biserici s-au rugat pentru noi si cineva ne-a transmis ca in timp ce se facea rugaciunea pentru Ghita, Dumnezeu le-a spus sa stam linistiti ca nu va muri si el acum sta de vorba cu Isus. A precizat Livia Dicoi.

Pastorul Ghita Dicoi conduce Biserica „Flacara Inchinarii” din Alba Iulia si este cel care a initiat conferinta cu acelasi nume care se desfasoara anual, in primele zile ale lunii decembrie, din dorinta de a oferi si o perspectiva spirituala celor care sarbatoresc Marea Unire la Alba Iulia.

Marturia integrala a sotilor Ghita si Livia Dicoi a fost difuzata pe canalul Alfa Omega TV, in emisiunea „Vieti in lumina” si o puteti gasi pe site-ul alfaomega.tv, pe pagina de facebook si pe youtube.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 760 - februarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: - Reportaj: Rugul Aprins, intalnire de rugaciune pe munte...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

De 15 ani la Ponoara, in judetul Bihor, au loc intalnirile de rugaciune „Rugul Aprins” care trec dincolo de orice...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Haideti sa vedem cum incepe noua viata pentru imigranti ! De la fondarea sa in 1948, cam trei milioane si jumatate de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Presedintele Harry Truman a recunoscut statul Israel a doar cateva minute dupa ce a fost declarat ca natiune. Noua...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Ben Kinchlow a fost un moderator iubit al emisiunii Club 700, alaturi de Pat Robertson, timp de 17 ani. Kinchlow, un...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Testul care a avut loc peste Alaska i-a oferit Israelului incredere in capacilitatile sale de a face fata...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 91

Recent, Iranul a capturat un petrolier sub pavilion britanic in Stramtoarea Ormuz, care e una dintre cele mai...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 71

Israelul considera ca Iranul reprezinta o amenintare crescanda. Recent se spunea ca, intr-o actiune rara, avioanele de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 80

Din sumarul editiei: Brexitul va avea loc in 31 octombrie, indiferent ce s-ar intampla; Planul lui Vladimir Putin de a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

Eusebio Laurian Stefanescu: „Multi din noi n-am muncit. Eu de exemplu, 40 de ani n-am muncit fizic.” Dupa 12 ani...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 45
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.