Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Explozii misterioase Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  15.07.2020

Se presupune că Israelul ar fi în spatele unei serii de explozii masive și misterioase într-un complex nuclear din Iran, zilele trecute. Au fost cel puțin patru explozii. Cea mai mare a avut loc în data de 2 iulie la Natanz, la centrul nuclear principal din Iran. Cotidianul The New York Times a citat declarațiile unor agenți secreți de informații, potrivit cărora Israel este responsabil pentru explozii. Deși oficialitățile israeliene nu vorbesc despre explozii, Israelul consideră că Iranul reprezintă cea mai mare amenințare pentru țară.

Seth Frantzman: Israelul nu dorește ca Iranul să procure în niciun fel vreo armă nucleară sau să poată lansa vreo rachetă. Pentru a ataca cu o armă nucleară, este nevoie de o rachetă care trebuie lansată de undeva. Iranul nu poate deține o astfel de tehnologie. Israelul și Statele Unite au exprimat cu claritate faptul că vor împiedica orice încercare de acest gen.

Emily Jones: Urmează să vedem cum va răspunde Iranul la acest incident. platou


Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 835, difuzată în iulie 2020.


Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.