Fabricat în Israel Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  26.11.2020

După mulți ani, administrația Trump a schimbat o politică a Statelor Unite veche de mai mulți ani și a anunțat că produsele din așezările israeliene pot purta eticheta: ”Fabricat în Israel”. Schimbarea a avut loc imediat după ce Secretarul de Stat Mike Pompeo a devenit primul oficial de rang înalt al Statelor Unite care a vizitat o așezare israeliană din Cisiordania sau Iudeea și Samaria biblică. Israelul a ocupat această zonă în timpul Războiului de Șase Zile, pe care comunitatea internațională o consideră un teritoriu în dispută, iar așezările israeliene sunt considerate ilegale.

Mike Pompeo: Am venit de la Departamentul de Stat și am privit îndelung așezările. În prezent, Departamentul de Stat al Statelor Unite dorește ca așezările să fie considerate legale.

Emily Jones: În timpul vizitei sale, Pompeo a mai declarat că Statele Unite consideră mișcarea de boicot și sancțiunile împotriva Israelului ca fiind antisemite și nu va acorda fonduri federale grupărilor care participă la acea mișcare.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 854, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega