Fantome sau demoni E supranatural!, episodul 37

Adaugat la :  18.06.2020

Invitatul de azi vrea să te echipeze ca să-l poți face pe cel rău să tremure pe măsură ce închizi uși deschise și trăiești înconjurat de un scut de protecție supranaturală.

Seria prezintă investigații și reportaje despre oameni care au experimentat vindecări miraculoase, minuni, și au avut parte de întâlniri personale cu Dumnezeu.

Vizionezi episodul 37 (cod 1040). Poți vedea alte episoade ale emisiunii „E supranatural!” aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6Ez8K2zH4SuXvoH-RauZYQOW9lbegOMJ

Unde ne mai poți vedea:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte