Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Femei ale destinului - Conferinţa Naţională a Femeilor, Mamaia 2020

Adaugat la :  9.07.2020

Femei din diferite confesiuni și de diferite vârste din România au fost prezente și în acest an la Conferința Națională de la Mamaia. După perioada de restricții determinată de pandemia de coronavirus, întâlnirea a fost ca o oază de binecuvântare pentru participante.

Cea de-a 14-a ediție a Conferinței Naționale a Femeilor de la Mamaia s-a desfășurat sub genericul „Femei ale destinului”. Organizarea evenimentului a fost mai dificilă în acest an din cauza pandemiei de coronavirus și a fost nevoie de unitate în post și rugăciune.

A fost un an special având în vedere că am avut înainte perioada de carantină. Am petrecut cu femei din toată țara cu multă rugăciune și cu mult post, cu zile de jertfă înaintea lui Dumnezeu.

Dana Luiza Cioară, membră a echipei de organizare, Deva: Pentru noi a fost o provocare să organizăm conferința în aceste circumstanțe. Așa cum se spunea metaforic, chiar am fost provocate să umblăm pe ape.

Tibi Seman, coordonator, Conferința Națională a Femeilor de la Mamaia: Chiar dacă a fost la dimensiuni mai reduse, dar noi considerăm că a fost o conferință cu impact. Domnul a dat biruință și credem că lucrarea Lui va merge înainte.

Vorbitoarele la conferință au ilustrat în mesajele lor viețile unor femei din Biblie, precum Maria, mama Domnului Isus, Marta sau Debora.

Angela Țiprigan, Timișoara: Acea femeie care își vede Fiul batjocorit, scuipat, lovit și în cele din urmă răstignit, vă rog să îmi spuneți la care rubrică de succes ați putea să încadrați povestea de viață a Mariei.

Tatina Petric, Cugir: Atunci când Isus o mustră pe Marta pentru că era împărțită cu multă slujire n-a mustrat eficacitatea ei, nici munca ei, nici chiar personalitatea ei. El nu i-a spus că trebuie să devin asemenea Mariei pentru a-I fi pe plac.

Un aspect important în viața creștinilor este rugăciunea. Evenimentul a avut și momente de rugăciune profetică pentru binecuvântarea României.

Mirela Pețan, coordonator, Rețeaua de Rugăciune pentru România: Suntem chemate să binecuvântăm. Suntem chemate să ne rugăm. Dacă vedem situații dificile în jurul nostru, dacă vedem nedreptăți, dacă vedem lucruri care nu sunt ok în jurul nostru, în biserica din care suntem parte ne vom ruga Domnului ca să vină să aducă corecții. Nu începem noi să bârfim, să criticăm, să aducem noi corecții pe linie dreaptă. Nu facem decât lucrarea nimicitorului pentru că este lucrarea pârâșului fraților atunci când noi judecăm, când bârfim, când condamnăm pe alții.

Lidia Mihăilescu, București: De la această conferință cursul istoriei acestei țări se va schimba. Cursul istoriei acestei țări se va schimba pentru că bunătatea lui Dumnezeu face ceva cu totul incredibil. Creează niște conjuncturi divine.

Conferința de la Mamaia răspunde unor nevoi diverse. Participantele s-au bucurat pentru că au reușit să se întâlnească într-o perioadă atât de dificilă.

Daniela Olaru, Hunedoara: Îi mulțumesc Lui pentru cuvântul care a fost, pentru femeile care au participat și am văzut femei schimbate.

Angela Țiprigan, Timișoara: Cred că se vor întoarce acasă motivate, ca niște femei care doresc foarte mult să se pună la dispoziția lui Dumnezeu, să înțeleagă ce înseamnă să intri în destinul pe care Dumnezeu ți l-a pregătit.

Virginia Drăgan, Călărași: Mi s-a părut de data asta chiar o oază de binecuvântare și nu pot decât să fiu mulțumitoare înaintea lui Dumnezeu pentru că a regizat să putem să ne întâlnim.

Roxana Cordea, Deva: Spre deosebire de alte ediții ale conferinței mi-a plăcut foarte mult că la aceasta a fost mult mai concentrat mesajul.

Rodica Baciu, Târgu Mureș: Așa cum e și numele conferinței, „Femei ale destinului”, să trăim acele fapte și acele traiectorii pe care ni le scrie Dumnezeu.

Un moment interesant în programul evenimentului a fost cel rezervat mărturiilor. Cele peste 170 de participante au aflat povestea Georgianei Drăgan Moldoveanu, care în prezent este director al Centrului pentru Fete „House of Joy” din cadrul organizației Teen Challenge România.

Georgiana Drăgan Moldoveanu, director, Centrul pentru Fete „House of Joy”: Deși nu mă laud cu ce-am făcut, pentru că nu sunt fapte demne de laudă, dar vreau să spun că toată suferința aia Dumnezeu a luat-o și a restaurat-o, și acum o folosește pentru a da speranță altor tineri și altor tinere dependente prin lucrarea pe care o fac la „House of Joy”.

O noutate la ediția din 2020 a fost colaborarea cu Biserica Emanuel din Târgu Mureș în ceea ce privește aspectele organizatorice, dar și pentru momentele de laudă și închinare.

Eusebiu Baciu, Târgu Mureș: Am venit împreună cu echipa de închinare de la noi de la biserică să slujim la conferința de anul ăsta și a fost o mare bucurie să fim împreună cu atâtea femei din toată țara și să Îl glorificăm pe Dumnezeu împreună.

Și în acest an, Conferința Națională a Femeilor de la Mamaia a fost organizată în parteneriat cu Alfa Omega TV.


Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de facebook Știrile Alfa Omega: www.facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.