Formarea guvernului din Israel

Adaugat la :  2.10.2019

Președintele israelian Reuven Rivlin i-a cerut prim-ministrului Benjamin Netanyahu să încerce să formeze un guvern de coaliție după alegerile care au avut loc în săptămânile ce au trecut. Rivlin a luat această decizie deoarece a înțeles că nu poate să îi convingă pe Netanyahu și pe Ganz să formeze un front comun. El este de părere că Netanyahu are șanse mai mari de reușită. Lui Netanyahu îi lipsesc multe voturi pentru a forma un guvern majoritar și multe dintre partidele rivale spun că nu doresc să i se alăture. Până în data de 31 octombrie, trebuie să formeze guvernul.

Știre difuzată în cadrul emisiunii MC 794 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri