Franklin Graham indeamna SUA la rugaciune pentru liderii sai

Adaugat la :  5.06.2019

Evanghelistul Franklin Graham a indemnat tara la rugaciune, mai ales pentru presedintele Trump. Graham spune ca acestea sunt vremuri critice pentru tara. El a scris pe Facebook: „Dusmanii presedintelui Trump incearca sa faca tot posibilul sa il distruga pe el, pe familia sa si presedintia sa. In istoria tarii noastre, niciun presedinte nu a fost atacat asa cum este atacat el. Nadadjuiesc ca singura speranta pentru el si pentru natiune este Dumnezeu.” Graham si 250 de pastori si lideri crestini s-au rugat pentru presedinte duminica, in 2 iunie.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 777 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri