GCMM finalizează misiunea periculoasă de salvare și ajutor în estul Ucrainei

Adaugat la :  20.05.2022

În timp ce se aflau sub focurile continue de armă din partea trupelor ruse, Organizația Great Comission Media a desfășurat o misiune de succes în Ucraina de Est, livrând zece tone de ajutoare, provizii de hrană și evacuând oamenii prinși în conflict. Fondatorul și directorul organizației, Dr. Hannu Haukka, aduce această actualizare din orașul Zaporozhye.

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.