Gordon Robertson de la CBN face apel la rugăciune și reconciliere în SUA

Adaugat la :  13.01.2021

Sunt vremuri critice pentru această țară dezbinată. La emisiunea Club 700, directorul executiv și președintele CBN, Gordon Robertson a făcut apel la rugăciune și reconciliere.

Gordon Robertson: Trebuie să ne împăcăm. Mă preocupă faptul că națiunea este așa de polarizată, mă preocupă dialectica ce s-a creat. În prezent, democrații spun că toți republicanii ar trebui să fie înlăturați din funcție. Republicanii, susținătorii lui Trump, vehiculează aceste teorii ale conspirației pentru a găsi o scuză pentru cele întâmplate. Cum putem deveni o țară unită? Cum putem deveni o singură țară, sub conducerea lui Dumnezeu, indivizibilă? Pare fără speranță, dar cu Dumnezeu, există mereu speranță. Vă rog să vă rugați pentru republica noastră, vă rog să vă rugați pentru America, vă rog să vă rugați pentru unitate, vă rog să vă rugați pentru noua administrație, pentru președintele Biden și pentru vice-președintele Harris. Să ne rugăm pentru ei, să ne rugăm ca Dumnezeu să tămăduiască națiunea noastră prin ei, ca, în cele din urmă, să fim o națiune unită.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 861, difuzată la Alfa Omega TV în ianuarie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega