Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Grup de rugaciune la Biserica Sfanta Treime din Bistrita

Adaugat la :  23.05.2019
Vizualizari :  0
+ Add To

Rugaciunea este unul dintre pilonii de baza ai vietii crestine. Este modul in care credinciosii se apropie de Dumnezeu cautand raspunsuri si indrumare pentru diverse probleme.

Rugaciunea este o temelie foarte puternica. Prin rugaciune poţi birui ispita, poţi fi umplut de Duhul Sfant, primeşti daruri spirituale ca sa fii eficient in lucrarea lui Dumnezeu. Nu concep un creştin autentic fara rugaciune. Nu se poate fara rugaciune. Sunt aripile cu care ne ducem spre ceruri. Dumnezeu sa ne binecuvanteze! A spus Viorel Sidor din Bistriţa.

Pentru mine rugaciunea este mijlocul de a sta in legatura cu Domnul, de a trai pentru Domnul, de a ma incarca cu puterea pe care dragostea Lui o desfaşoara. Tot la porunca Lui am venit la acest cerc de rugaciune pe care il gasesc intr-o unitatea sanatoasa. Ştiu ca Domnul va face lucrari mari aici. A precizat Dorel Iobagiu din Bistriţa.

Trupul lui Hristos are nevoie de sustinere in rugaciune. Un asemenea demers a luat fiinta in Bistrita, la Biserica „Sf. Treime” in urma cu peste 25 de ani. Din acest cerc de rugaciune fac parte credinciosi din mai multe confesiuni.

Am crescut in familie baptista şi merg intr-o biserica baptista, dar am fost foarte grav bolnava. Am venit aici, la fraţii penticostali, la rugaciune. Vin de peste 10 ani. Am avut o mare bucurie cand am venit in biserica asta. Eu iubesc rugaciunea in comun, dar la noi nu se roaga aşa. A marturisit Domnica Lacan din Bistriţa.

Personal, consider ca lucrarea aceasta are un scop extraordinar, de zidire şi de ridicare a bisericii. E o lucrare care continua ca o jertfa necurmata de zeci de ani şi s-au vazut rezultatele lucrarii. Aici vin fraţi şi surori permanent. Zi de zi cineva este aici la inchinare. A precizat Ionel Gavrilas din Bistriţa.

In fiecare zi de luni pana vineri avem grupul acesta de rugaciune şi vin foarte mulţi fraţi de la diferite confesiuni. Dumnezeu asculta rugaciunile. A adaugat Dumitru Rosu din Bistriţa.

Participantii la grupul de rugaciune din Bistrita se roaga specific pentru probleme personale, pentru Biserica si slujitori, pentru tara.

Grupul de rugaciune se aduna şi se roaga pentru bolnavi, pentru Biserica lui Dumnezeu, pentru slujitori, pentru Israel, pentru Alfa Omega, pentru toţi aceia care au pe inima porunca lui Dumnezeu şi Cuvantul lui Dumnezeu de a-L vesti celor de afara. A aratat Viorel Sidor din Bistriţa.

Rugaciunea este importanta si contribuie la ridicarea spirituala a Bisericii. In Evanghelii, Domnul Isus ii indeamna pe apostoli sa vina impreuna si sa se roage, aratand ca acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Lui este si El acolo.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 775 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Liceul Crestin Logos din Bistrita s-a infiintat in anul 2012 din dorinta de a oferi copiilor si tinerilor o educatie...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 470

Lucrarea de media crestina Alfa Omega TV a fost fondata in anul 1994 si are o larga deschidere interconfesionala. Inca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 428

Israelienii au depus un ultim omagiu primei doamne a Israelului, Nechama Rivlin, care a murit cu o zi inainte sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 80

In acest an, Israelul a sarbatorit 52 de ani de la Razboiul de Sase Zile si Ziua Ierusalimului, momentul reunificarii...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 110

In timpul Bataliei pentru Ierusalim din 1967, parasutistii israelieni au ajuns la Muntele Scopus si, inainte sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 65

Mii de lideri crestini din jurul lumii vin la Ierusalim. Cred ca Micul Dejun cu Rugaciune pentru Ierusalim e una...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 131

Aici, in Ierusalim, zeci de protestatari evrei au atacat recent credinciosii mesianici care se duceau la un concert...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 106

In timpul celor 49 de zile dintre Paste si Savuot, Dumnezeu porunceste poporului evreu sa faca Numaratoarea de Omer....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 31

In prezent, sute de mii de refugiati vin din Orientul Mijlociu si traiesc in Europa dupa ce au fugit de razboi. In...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 22

Corespondentul-sef international de la CBN, Gary Lane este cu noi in studio. El a vizitat China de multe ori. Gary,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.