Guvernul scoțian vrea să faciliteze realizarea operațiilor de schimbare de sex

Adaugat la :  10.01.2020

Guvernul scoțian protestează că nu e nimic de discutat legat de acest subiect, și în același timp propune schimbări radicale cu urmări vaste.

Persoanele de la vârsta de 16 ani în sus își vor putea schimba legal sexul. Drept urmare, tinerii confuzi s-ar putea simți presați să ia decizii care le vor altera viața, având foarte puțin timp să reconsidere ce vor să facă.

Reducerea vârstei minime a stârnit întrebări serioase în rândul școlilor și e un fapt ignorat în cadrul discuțiilor.

E îngrijorător să vedem cum, în ciuda neliniștilor exprimate în mod repetat de către grupuri ale femeilor și de către cadre universitare, impactul asupra femeilor și fetelor e desconsiderat.

Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri