Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Ierusalimul în sărbătoare

Adaugat la :  17.10.2019

Israelul celebrează mai multe sărbători. Acesta este un motiv de a ne ruga pentru națiunea evreiască. Emily Jones vine cu mai multe detalii din Iersualim.


Emily Jones, reporter: Biblia ne spune să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului. Exact asta fac milioane de creștini din întreaga lume. Anual, în prima duminică a lunii octombrie, credincioșii din orice seminție și de orice limbă se roagă pentru Israel. Organizatorii au început evenimentul cu închinare și împărtășanie pe promenada aflată vizavi de Orașul Vechi din Ierusalim.


Robert Stearns, Eagles’ Wings: Creștinii descoperă și redescoperă faptul că rădăcinile lor spirituale sunt aici, în Ierusalim. Acesta este orașul Bibliei, acesta este orașul patriarhilor noștri, acesta este orașul care a format o mare parte a fundației credinței noastre și unde este nădejdea noastră pentru viitor.


Emily Jones: Potrivit organizatorilor, 90 de milioane de oameni din 172 de țări au participat la ziua de rugăciune pentru pacea Ierusalimului.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 796 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: www.alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.