Ierusalimul în sărbătoare

Adaugat la :  17.10.2019

Israelul celebrează mai multe sărbători. Acesta este un motiv de a ne ruga pentru națiunea evreiască. Emily Jones vine cu mai multe detalii din Iersualim.

Emily Jones, reporter: Biblia ne spune să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului. Exact asta fac milioane de creștini din întreaga lume. Anual, în prima duminică a lunii octombrie, credincioșii din orice seminție și de orice limbă se roagă pentru Israel. Organizatorii au început evenimentul cu închinare și împărtășanie pe promenada aflată vizavi de Orașul Vechi din Ierusalim.

Robert Stearns, Eagles’ Wings: Creștinii descoperă și redescoperă faptul că rădăcinile lor spirituale sunt aici, în Ierusalim. Acesta este orașul Bibliei, acesta este orașul patriarhilor noștri, acesta este orașul care a format o mare parte a fundației credinței noastre și unde este nădejdea noastră pentru viitor.

Emily Jones: Potrivit organizatorilor, 90 de milioane de oameni din 172 de țări au participat la ziua de rugăciune pentru pacea Ierusalimului.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 796 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: www.alfaomega.tv/stiri