Implicarea Americii în politica Orientului Mijlociu

Adaugat la :  10.05.2021

Chris Mitchell, reporter: Republicanii solicită anchetarea lui John Kerry și unii îi cer să demisioneze din administrația Biden. Asta după ce o înregistrare audio a apărut în spațiul public în care ministrul de externe iranian, Javad Zarif, spunea că fostul secretar de stat i-a spus despre mai mult de 200 de operațiuni israeliene împotriva iranienilor din Siria.

New York Times relata că Zarif a făcut acea afirmație într-o înregistrare de trei ore. Kerry a fost secretar de stat în timpul administrației Obama și a dus negocieri ample cu liderii iranieni în vederea acordului nuclear din 2015.

Într-o postare pe Twitter, Kerry ar fi negat această acuzație, numind-o clar falsă. Acum el este reprezentantul pentru schimbări climatice al președintelui Biden. Secretarul de stat al lui Trump, Mike Pompeo, cât și alți republicani solicită demararea unei anchete a Congresului în acest sens.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 376, difuzată la Alfa Omega TV în mai 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională