Importanța vizitării locurilor biblice din Israel

Adaugat la :  9.01.2020

Julie, ai vizitat multe dintre aceste situri arheologice. Cum este să te afli acolo și să simți cum credința ta prinde viață?

Julie Stahl: Acceptăm Biblia prin credință. Credem ce spune. Însă, când vizitezi locurile unde au avut loc evenimentele din Biblie, acestea prind viață. Preferatul meu este un clopoțel din aur despre care știm că a fost găsit lângă Muntele Templului. Biblia spune în Exodul că Dumnezeu a spus preotului să aibă un copoțel și o rodie pe marginea mantiei. Am ajuns să țin acel clopoțel în mână. Este uimitor faptul că aceste detalii au fost importante pentru Dumnezeu.

Emily Jones: De ce consideri că este important pentru creștini să meargă în Israel și să vadă locurile pe care le-ai vizitat?

Julie Stahl: Este important să vină și să vadă Biblia din perspectiva culturii din care provine. Este important să vadă asta și să vadă modul în care Dumnezeu lucrează în prezent.

Emily Jones: Absolut. Îți mulumesc Julie.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 808 – ianuarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri