In memoriam John Chau

Adaugat la :  20.11.2019

A trecut un an de la moartea misionarului John Chau. El a încercat să ajungă la oamenii de pe Insula Santinelei în India și în Asia de Sud-Est. Locuitorii de pe Insula Santinelei nu au nicio legătură cu lumea. Autoritățile din regiune sunt de părere că insularii l-au împușcat mortal pe Chau atunci când a încercat să se apropie de ei cu ajutorul unor perscari locali. Agenția de misiune pentru care a slujit Chau, All Nations îl comemorează pe acesta, sărbătorind angajamentul său de a duce Evanghelia în toate colțurile lumii și îi încurajează și pe alții îi urmeze exemplul.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 801 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine:https://alfaomega.tv/stiri