In memoriam John Chau

Adaugat la :  20.11.2019

A trecut un an de la moartea misionarului John Chau. El a încercat să ajungă la oamenii de pe Insula Santinelei în India și în Asia de Sud-Est. Locuitorii de pe Insula Santinelei nu au nicio legătură cu lumea. Autoritățile din regiune sunt de părere că insularii l-au împușcat mortal pe Chau atunci când a încercat să se apropie de ei cu ajutorul unor perscari locali. Agenția de misiune pentru care a slujit Chau, All Nations îl comemorează pe acesta, sărbătorind angajamentul său de a duce Evanghelia în toate colțurile lumii și îi încurajează și pe alții îi urmeze exemplul.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 801 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine:https://alfaomega.tv/stiri

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.