Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Intalnire europeana de rugaciune la Bucureşti

Adaugat la :  19.04.2019

Intalnirile de rugaciune organizate de European Union of Prayer se desfaşoara de doua ori pe an in capitalele ţarilor care deţin preşedinţia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Proiectul a inceput in urma cu 13 ani.

Am inceput intalnirea noastra de rugaciune europeana dupa 6 ani in care am avut rugaciune nationala in Germania. Am perceput ca tot mai multe intrebari cu care se confrunta Germania au de-a face si cu intrebarile altor natiuni europene. Noi ne rugam pentru Germania, dar cine se roaga pentru Romania? In anul 2006 cand am fost cu niste prieteni in Strasbourg, am inteles ca trebuie sa incepem o intalnire de rugaciune. Iar de atunci, ne intalnim tot la jumatate de an in alta tara, iar Romania este a 26-a din 28 de tari. Credem ca acolo unde este putere politica este si putere spirituala, de aceea, trebuie sa mergm sa ne rugam acolo. A declarat Ortwin Schweitzer din Germania.

La aceste intalniri se fac rugaciuni pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, dar si pentru tara care detine mandatul. Recent, reprezentanti ai organizatiei European Union of Prayer s-au reunit pentru prima data in Bucureşti.

Au fost oameni care au venit din toate colţurile Europei, aproximativ 45 de persoane, din Scandinavia, din Italia, Franţa, Marea Britanie, Olanda, Croaţia, Bulgaria, Spania. Sunt oameni care au pasiune pentru mijlocire, care inţeleg ca noi avem o chemare, aceea de a binecuvanta ţarile continentului prin rugaciunile noastre şi au acest bun obicei de a se intalni in ţarile care deţin preşedinţia rotativa a Consiliului Uniunii Europene, cum este acum cazul Romaniei. A spus Cristian Soimaru, pastor, Biserica Internationala din Bucuresti.

Cred ca, raportat la Europa, Romania joaca un rol important deoarce are legatura cu trecutul ei. Tara a suportat o presiune foarte mare sub regimul comunist, dar din acest lucru Dumnezeu va face ceva nou. Si stim din Biblie, din istoria altor natiuni, ca dupa o perioada de presiune, chiar poporul Israel a fost sclav in Egipt timp de 400 de ani, a sosit timpul izbavirii. A menţionat Werner Woiwode din Elvetia.

A fost o saptamana intensa in care mijlocitori din Europa s-au rugat pentru binecuvantare, pentru intelepciune si revelatie.

Am vazut inca o data ce uşor este cand ne punem la dispoziţia lui Dumnezeu, nu doar pentru a cauta scopurile şi obiectivele noastre umane, ci sa vedem ce are El pentru continentul nostru. Doamne, cum ar arata Romania daca mai mulţi oameni te-ar pune cu adevarat pe Tine pe primul loc? A afirmat Cristian Soimaru, pastor, Biserica Internationala din Bucuresti.

Cred ca este foarte relevant sa venim si exista un mandat de a atrage romanii impreuna ca sa se roage pentru natiunea lor. A adaugat Peter Artman din Suedia.

In ultima zi a acestui summit al rugaciunii de la Bucuresti, mijlocitorii s-au grupat si au mers pe strazile orasului rugandu-se in fata unor institutii imporate si a unor cladiri cu semnificatie istorica.

Am fost cu un grup prin cartierul evreiesc şi am oprit in diferite puncte, la Memorialul Holocaustului, la muzeu, şi ne-am rugat. Am stat inaintea lui Dumnezeu pentru oraşul acesta, pentru naţiunea in care ne-a aşezat, şi s-a simţit prezenţa lui Dumnezeu intr-un mod aparte pentru ca am fost doar noi, cei din Bucureşti, ci au venit oameni din diferite parţi ale Europei. A afirmat Aurelian Barbu, pastor, Biserica Dunamis din Bucuresti.

Am vazut multi tineri crestini din Romania, intre 20 si 30 de ani si cred ca Dumnezeu ridica o armata puternica de ucenici in generatia tanara. Iar acest lucru ma incurajeaza sa cred ca urmeaza o trezire in aceasta natiune. A precizat Margaret Daniell din Marea Britanie.

In timpul rugaciunilor participantii au avut mesaje de incurajare de la Dumnezeu pentru tara noastra.

In umblarea noastra pe strazi am putut simti amaraciunea si durerea trecutului. M-am intristat cu privire la acest lucru si am primit versetul din Isaia 61:3 - „Sa dau celor intristaţi din Sion, sa le dau o cununa imparateasca in loc de cenuşa, un untdelemn de bucurie in locul plansului, o haina de lauda in locul unui duh mahnit”. Cred ca pe masura ce lauda si inchinarea se vor ridica in aceasta natiune, Dumnezeu va aduce restaurare. A spus Marie Gough din Irlanda.

Cineva a vazut ca pamantul pe care stam se zguduie in Romania. Si vom fi surprinsi cu totii ca dupa 15-20 de ani lucrurile vor arata diferit in Romania. A precizat Corrie Oosterhuis din Olanda.

Evenimentul final al intalnirii de rugaciune din capitala Romaniei a European Union of Prayer a fost gazduit de Biserica Vestea Buna. Membrii organizatiei isi doresc sa il vada pe Dumnezeu lucrand in toate tarile de pe batranul continent.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 770 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Te-ar mai putea interesa

Biserici dintr-o alta zona a Regatului Unit asteapta ca oamenii sa mearga la ei. Crestinii din orasul Swansea din Tara...

Categorie: Stiri crestine

Cateva postari pe retelele de socializare au cauzat controverse in Biserica. Josh Harris care a scris cartea de...

Categorie: Stiri crestine

Va prezentam in continuare ultimele noutati din Israel. Va spunem ce se intampla in Israel si in Orientul Mijlociu. In...

Categorie: Stiri crestine

Cea mai numeroasa delegatie bipartizana a Camerei Reprezentantilor din SUA a vizitat Israelul in aceasta saptamana...

Categorie: Stiri crestine

Apa Marii Moarte, cu altitudinea cea mai joasa de pe glob, scade in ritm alarmant. Apa marii cunoaste o evaporare fara...

Categorie: Stiri crestine

Mormintele patriarhilor din Hebron sunt locurile de veci ale lui Avraam si a familiei sale. Geneza spune ca Avraam a...

Categorie: Stiri crestine

Milioane de crestini din Nigeria au fost nevoiti sa isi paraseasca casele lor de gruparea terorista Boko Haram...

Categorie: Stiri crestine

Situatia din Hong Kong domina emisiunile de stiri de zece saptamani datorita protestelor masive pentru apararea...

Categorie: Stiri crestine

In Regatul Unit, un tobogan de carnaval plasat intr-o biserica a starnit reactii diferite. Este vorba de Caredrala din...

Categorie: Stiri crestine

De-a lungul Bibliei intalnim femei credincioase care au implinit diverse lucrari in casa lor, in biserica si in...

Categorie: Stiri crestine

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.