Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Intalnire europeana de rugaciune la Bucureşti

Adaugat la :  19.04.2019
Vizualizari :  468
+ Add To

Intalnirile de rugaciune organizate de European Union of Prayer se desfaşoara de doua ori pe an in capitalele ţarilor care deţin preşedinţia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Proiectul a inceput in urma cu 13 ani.

Am inceput intalnirea noastra de rugaciune europeana dupa 6 ani in care am avut rugaciune nationala in Germania. Am perceput ca tot mai multe intrebari cu care se confrunta Germania au de-a face si cu intrebarile altor natiuni europene. Noi ne rugam pentru Germania, dar cine se roaga pentru Romania? In anul 2006 cand am fost cu niste prieteni in Strasbourg, am inteles ca trebuie sa incepem o intalnire de rugaciune. Iar de atunci, ne intalnim tot la jumatate de an in alta tara, iar Romania este a 26-a din 28 de tari. Credem ca acolo unde este putere politica este si putere spirituala, de aceea, trebuie sa mergm sa ne rugam acolo. A declarat Ortwin Schweitzer din Germania.

La aceste intalniri se fac rugaciuni pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, dar si pentru tara care detine mandatul. Recent, reprezentanti ai organizatiei European Union of Prayer s-au reunit pentru prima data in Bucureşti.

Au fost oameni care au venit din toate colţurile Europei, aproximativ 45 de persoane, din Scandinavia, din Italia, Franţa, Marea Britanie, Olanda, Croaţia, Bulgaria, Spania. Sunt oameni care au pasiune pentru mijlocire, care inţeleg ca noi avem o chemare, aceea de a binecuvanta ţarile continentului prin rugaciunile noastre şi au acest bun obicei de a se intalni in ţarile care deţin preşedinţia rotativa a Consiliului Uniunii Europene, cum este acum cazul Romaniei. A spus Cristian Soimaru, pastor, Biserica Internationala din Bucuresti.

Cred ca, raportat la Europa, Romania joaca un rol important deoarce are legatura cu trecutul ei. Tara a suportat o presiune foarte mare sub regimul comunist, dar din acest lucru Dumnezeu va face ceva nou. Si stim din Biblie, din istoria altor natiuni, ca dupa o perioada de presiune, chiar poporul Israel a fost sclav in Egipt timp de 400 de ani, a sosit timpul izbavirii. A menţionat Werner Woiwode din Elvetia.

A fost o saptamana intensa in care mijlocitori din Europa s-au rugat pentru binecuvantare, pentru intelepciune si revelatie.

Am vazut inca o data ce uşor este cand ne punem la dispoziţia lui Dumnezeu, nu doar pentru a cauta scopurile şi obiectivele noastre umane, ci sa vedem ce are El pentru continentul nostru. Doamne, cum ar arata Romania daca mai mulţi oameni te-ar pune cu adevarat pe Tine pe primul loc? A afirmat Cristian Soimaru, pastor, Biserica Internationala din Bucuresti.

Cred ca este foarte relevant sa venim si exista un mandat de a atrage romanii impreuna ca sa se roage pentru natiunea lor. A adaugat Peter Artman din Suedia.

In ultima zi a acestui summit al rugaciunii de la Bucuresti, mijlocitorii s-au grupat si au mers pe strazile orasului rugandu-se in fata unor institutii imporate si a unor cladiri cu semnificatie istorica.

Am fost cu un grup prin cartierul evreiesc şi am oprit in diferite puncte, la Memorialul Holocaustului, la muzeu, şi ne-am rugat. Am stat inaintea lui Dumnezeu pentru oraşul acesta, pentru naţiunea in care ne-a aşezat, şi s-a simţit prezenţa lui Dumnezeu intr-un mod aparte pentru ca am fost doar noi, cei din Bucureşti, ci au venit oameni din diferite parţi ale Europei. A afirmat Aurelian Barbu, pastor, Biserica Dunamis din Bucuresti.

Am vazut multi tineri crestini din Romania, intre 20 si 30 de ani si cred ca Dumnezeu ridica o armata puternica de ucenici in generatia tanara. Iar acest lucru ma incurajeaza sa cred ca urmeaza o trezire in aceasta natiune. A precizat Margaret Daniell din Marea Britanie.

In timpul rugaciunilor participantii au avut mesaje de incurajare de la Dumnezeu pentru tara noastra.

In umblarea noastra pe strazi am putut simti amaraciunea si durerea trecutului. M-am intristat cu privire la acest lucru si am primit versetul din Isaia 61:3 - „Sa dau celor intristaţi din Sion, sa le dau o cununa imparateasca in loc de cenuşa, un untdelemn de bucurie in locul plansului, o haina de lauda in locul unui duh mahnit”. Cred ca pe masura ce lauda si inchinarea se vor ridica in aceasta natiune, Dumnezeu va aduce restaurare. A spus Marie Gough din Irlanda.

Cineva a vazut ca pamantul pe care stam se zguduie in Romania. Si vom fi surprinsi cu totii ca dupa 15-20 de ani lucrurile vor arata diferit in Romania. A precizat Corrie Oosterhuis din Olanda.

Evenimentul final al intalnirii de rugaciune din capitala Romaniei a European Union of Prayer a fost gazduit de Biserica Vestea Buna. Membrii organizatiei isi doresc sa il vada pe Dumnezeu lucrand in toate tarile de pe batranul continent.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 770 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Tururi de vizitare a unor locuri evreiesti, cautari, numeroase activitati, partasie, rasete si poze! Clubul pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 35

Un eveniment pro-viata cu participarea unor vedete are loc tocmai in Times Square! Sunt concerte in direct, discursuri...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 13

Stiinta schimbarilor climatice v-a speriat? Iata trei lucruri practice pe care le puteti face! Philip Clayton, de la...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2

E o veste extraordinara ca Asiei Bibi i s-a ingaduit, in sfarsit, sa paraseasca Pakistanul! E minunat si toata lumea...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Janice Allen este directorul executiv al International Cooperating Ministries, o organizatie care vrea sa schimbe...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Ultimele stiri crestine la Alfa Omega TV: 1. Lupta pentru inlocuirea premierului Theresa May complica negocierile...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 183

Razboiul cuvintelor dintre SUA si Iran se aprinde din nou. Secretarul de stat american Mike Pompeo a emis o avertizare...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 108

Israelul a implinit 71 de ani si a sarbatorit Ziua Independentei, in ciuda contextului tensiunilor crescande cu...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 36

Cum spuneam, cu cateva zile inainte de Ziua Eroilor, Israelul a fost sub asediu din partea gruparilor Hamas si Jihadul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 50

Pentru mai multe informatii despre ce motiveaza atacurile din Gaza si unde se afla Israelul la 71 de ani, George...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 57
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.