Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Intalnirea oamenilor de afaceri crestini din Romania

Adaugat la :  10.05.2019
Vizualizari :  0
+ Add To

Intalnirea oamenilor de afaceri crestini din Romania a fost organizata la Bucuresti din dorinta de a construi o comunitate care sa promoveze valorile crestine in acest domeniu al societatii. Invitatii au aratat ca obtinerea de resurse prin dezvoltarea de afaceri face parte din planul lui Dumnezeu pentru sprijinirea oamenilor aflati in nevoi.

Ceea ce ma motiveaza la acest eveniment este ca putem sa vedem cum Dumnezeu are o putere extraordinara cand ne unim şi impreuna impartaşim viziunile comune. A afirmat Corneliu Niste, organizator, Good Bureau – Bucuresti.

Scopul final este sa investim şi sa transformam vieţile oamenilor cu ajutorul lui Dumnezeu, sa raspundem chemarii Lui astfel incat foarte multe vieţi in jurul nostru sa fie transformate. A spus Paraschiva Bloju din Timisoara.

Participantii au avut ocazia sa cunoasca antreprenori care au pus bazele unor afaceri sanatoase si sa inteleaga faptul ca se poate vorbi despre oameni care au impact in lumea din jurul lor.

M-a impresionat sa vad ca exista multe modele frumoase de oameni din Romania care fac ceva diferit, care işi investesc timpul şi banii in proiecte pentru a ajuta oameni, pentru a integra oameni care ies din penitenciare, proiecte pentru a impacta colegii din firmele pe care le conduc. A declarat Daniel Lar, om de afaceri din Cluj-Napoca.

Un alt segment care poate fi dezvoltat este cel al antreprenoriatului in domeniul social.

Ne dam seama ca fundaţia ca şi organizaţie ar trebui sa se indrepte spre zona antreprenoriatului social, şi lucru acesta l-a adus Lee in atenţia noastra. A fost un model de buna practica şi ne gandim cum sa facem ca lucrul asta sa-l implementam in proiectele pe care le derulam in prezent. De asemenea este şi o provocare personala. A spus Catalina Butincu, manager proiect, Star of Hope Romania.

Trebuie sa gandim o posibilitate de a oferi locuri de munca pentru ca atunci cand o persoana are un loc de munca, percepţia despre sine, posibilitaţile de creştere şi de dezvoltare sunt cu totul altele. A spus Ioana Ghiurau, Centrul Crestin Betania din Oradea.

Importanta organizarii unor astfel de evenimente a fost recunoscuta de cei prezenti, atat la nivel individual cat si la nivelul natiunii.

Astazi am vazut prin intermediul vorbitorilor de excepţie care au fost prezenţi la conferinţa ca este important sa menţinem unitatea creştina in relaţiile de afaceri, iar atunci cand suntem cinstiţi şi corecţi cu oamenii, şi ii punem pe primul lor, Dumnezeu vede acest lucru şi ne binecuvanteaza. El binecuvanteaza oamenii din jurul nostru şi chiar societatea in care traim. A precizat Marilena Nicula, consilier parlamentar.

Cautaţi mai intai Imparaţia lui Dumnezeu şi toate celelalte vi se vor da pe deasupra. Iar in cazul oamenilor de afaceri, ce folos are un om sa caştige toata lumea daca işi pierde sufletul. A spus Cristian Ionescu din Bucuresti.

Indemn pe fiecare sa asculte de cei cu experienţa şi cu integritate in acelaşi timp. Şi un lucru simplu: sa se implice acolo unde sunt fiecare dintre ei. A spus Narcis Renghiuc din Piatra Neamt.

Intalnirea oamenilor de afaceri crestini din Romania s-a incheiat cu un mesaj de incurajare pentru ca fiecare sa-si inteleaga locul pe care il are in planul lui Dumnezeu.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 773 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Un proiect rutier se desfasoara in Ierusalim, insa nu in scopul fluidizarii traficului rutier. Arheologii descopera...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In timp ce tensiunile dintre SUA si Iran continua sa creasca, premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Poate veti fi surprinsi sa aflati ca biserica avand cea mai mare crestere din lume e cea din Iran, insa chiar asa stau...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Arheologii sunt de parere ca au gasit locul precis unde David s-a ascuns de regele Saul. Haideti sa ne amintim putin...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum trei ani, arheologii care faceau sapaturi in Israel spuneau ca au sapat intr-un cimitir filistean pentru prima...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 10

O fetita de noua ani dintr-o familie budista se temea de duhuri. Dar, dupa ce a vizionat un episod din Cartea...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

A crescut in mod alarmant numarul de atacuri impotriva bisericilor din Franta. Multi se preocupa pentru viitorul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 156

Un pastor chinez si familia sa vorbesc despre persecutia cu care s-au confruntat din partea guvernului chinez....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 115

Sute de femei si fete din comunitatea crestina din Pakistan au fost vandute in China ca sotii in ultimele luni. Tara...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Papa Francisc a tinut un serviciu special pentru a chema oamenii la rugaciune pentru imigranti. Serviciul a fost tinut...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 38
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.