Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Interviu cu Chris Mitchell despre un posibil razboi intre SUA si Iran

Adaugat la :  23.05.2019
Vizualizari :  51
+ Add To

Chris Mitchell este seful biroului CBN din Orientul Mijlociu. George Thomas i-a luat un interviu legat de un posibil razboi intre SUA si Iran.

George Thomas: Chris, care este situatia in regiune? Se simte cu adevarat frica de raboi?

Chris Mitchell: Cred ca da, George. Exista multe zvonuri cu privire la un razboi. Daca citesti ziarele din Arabia Saudita, daca il asculti pe Khamenei, liderul suprem al Iranului, il asculti pe presedintele Trump atunci simti ca exista posibilitatea izbucnirii unui razboi in regiune. Portavionul american USS Abraham Lincoln şi un grup de bombardiere B-52 se indreapta spre Golful Persic. Aceasta mobilizare indica o posibilitate a izbucnirii unui razboi. Am vorbit cu oameni care au spus ca s-ar putea sa nu exite posibilitatea unui razboi imediat. Insa, pe termen lung, va izbunci un razboi intre Iran sau intre delegatii sai Hezbollah si SUA. Deocamdata este liniste.

George Thomas: Cum ar putea fi afectat Israelul de aceasta situatie si care este reactia liderilor israelieni?

Chris Mitchell: George, liderii nu prea vorbesc despre acest subiect. Insa, in culise are loc o cooperare si o comunicare serioasa intre informatiile secrete israeliene si ale Statelor Unite. Israelienii urmaresc cu atentie desfasurarea evenimentelor. Israelul considera Iranul ca fiind inamicul sau principal. Israelienii privesc cu ingrijorare trupele Hezbollah, armata delegata a Iranului, la granita de nord cu 150 de mii rachete. Oficial este liniste, dar in culise au loc multe evenimente.

George Thomas: Este o poveste lunga, dar de ani de zile vorbim despre acest subiect. Republica Islamica Iran este una dintre tarile unde Biserica se raspandeste cel mai repede. Care este motivul?

Chris Mitchell: Este o intrebare foarte buna. Este lucrarea suverana a lui Dumnezeu. George, ai realizat niste reportaje foarte bune despre credinciosii din Iran. Multi s-au intors la Isus Hristos datorita unui vis sau a unei viziuni. Cand am fost in Kurdistan acum cateva zile, am avut oportunitatea de a sta de vorba cu un lider de biserica iranian care spune ca au loc evenimente fenomenale. Iranienii tanjesc dupa credinta, iar Duhul Sfant lucreaza ca in Faptele Apostolilor. Un barbat imbracat in alb se arata multor iranieni. Asa cum ai spus, in Iran, Biserica se raspandeste cel mai repede. Parca ar exista doua tari paralele. Exista Iranul in care, in mod oficial, se declara moarte Israelului, moarte Statelor Unite. Insa, majoritatea iranienilor aflati in clandestinitate nu agreaza islamul, regimul, sunt deschisi Occidentului, Statelor Unite, Israelului si mai ales, sunt deschisi Evangheliei.

George Thomas: Cei care decid sa se opuna islamului si profetului Mahomed si Il accepta pe Isus Hristos sunt persecutati din cauza credintei lor.

Chris Mitchell: Asa este. Duhul Sfant lucreaza in mod fenomenal, dar multi dintre acesti credinciosi sunt in pericol. Se inchina in secret, in grupuri mici si folosesc un limbaj secret. Sunt in pericol. Pot ajunge la inchisoare, pot fi condamnati la moarte, pot fi ostracizati. Ei actioneaza cu multa credinta si, din cate vad eu, sunt fericiti in mijlocul persecutiei.

George Thomas: Mai avem un minut. Cum sa ne rugam pentru Iran, nu numai din cauza evenimentelor politice, dar si pentru Biserica?

Chris Mitchell: Cand ii intrebi, ei nu spun sa ne rugam ca sa cada regimul, ci sa ne rugam pentru ei, ca in mijlocul persecutiei sa aiba credinta si tarie. In mod ironic, spre deosebire de occidentali, ei nu se roaga pentru terminarea persecutiei, ci sa ramana credinciosi lui Isus in timpul persecutiei. Ei sunt o mare sursa de inspiratie pentru occidentali, pentru Biserica din Occident. Putem invata de la acesti credinciosi iranieni din republica islamica.

George Thomas: Este mereu o placere sa te am ca invitat.

Chris Mitchell: A fost minunat sa stau de vorba cu tine, George.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 775 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Muzeul Bibliei din Washington, D.C. a deschis o noua expozitie care va scufunda vizitatorii din lumina in intuneric...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 197

Timp de secole, ei au trait in pesteri si in copaci si au vanat in jungla. Este vorba de un trib dintr-o parte...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 91

Un lider de inchinare de la Bethel Music spune ca acum opt ani a scris un cantec care a pregatit drumul pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 297

In Hong Kong, tineri protestatari furiosi au vandalizat sediul parlamentului tarii. Acest eveniment a avut loc dupa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 259

O familie care a ales scolirea acasa a primit custodia copiilor dupa ani de procese. Dirk si Petra Wunderlich se lupta...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 117

Evanghelistul Luis Palau se lupta cu cancerul, insa acum cateva zile el a predicat Evanghelia sutelor de mii de oameni...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1989

Orphans Promise in Brazilia ofera la mai bine de 25 de copii care provin dintr-un mediu dezavantajat oportunitatea de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 114

Biblia ne spune sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului. Un grup a transformat acest mesaj intr-o miscare globala care...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 613

Un arheolog israelian a descoperit ramasitele unui altar care dateaza de pe vremea Genezei, cand primul om a inceput...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2781

Teen Challenge este o organizatie care deruleaza programe suport pentru persoanele cu dependente fata de droguri....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.