Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Interviu cu Gary Lane despre eliberarea Asiei Bibi

Adaugat la :  8.11.2018
Vizualizari :  0
+ Add To

Wendy Griffith: Gary Lane a vizitat Pakistanul de mai multe ori. El s-a intalnit cu familia lui Asia Bibi si a lucrat cu organizatia Voice of the Martyrs pentru a atrage atentia publicului asupra cazului ei. Gary este cu noi in studio. Stiu ca te-ai bucurat cand s-a aflat stirea. Care este reactia comunitatii crestine din Pakistan?

Gary Lane: Da. Reactia este aceeasi. Ei Ii sunt multumitori lui Dumnezeu, dar si Curtii Supreme din Pakistan care a eliberat-o. Sunt in culmea fericirii. Au trecut noua ani si jumatate in care aceasta femeie a suferit in inchisoare. Ea a fost tinuta la izolare. Conform unora, ar putea suferi de un stadiu incipient de dementa din aceasta cauza. Ea mai are si alte probleme de sanatate. Acum, ea este libera si ei sunt foarte fericiti. In acelasi timp, ei se tem de consecinte.

Wendy Griffith: Aceasta decizie pune in pericol viata altor crestini din Pakistan.

Gary Lane: Toata natiunea este in pericol. In prezent, au loc revolte ale musulmanilor in Pakistan. In marile orase din Pakistan ei au blocat drumuri, trenurile nu mai circula, s-au inchis intreprinderile. Oamenii sunt ingrijorati. Prim-ministrul Imran Khan a spus ca cei care nu respecta legile nu sunt musulmani ascultatori, si sunt impotriva Pakistanului si vor fi pedepsiti conform legii. Au loc negocieri intre liderii religiosi si cei de la contra-spionaj pentru a calma situatia.

Wendy Griffith: Gary, acest caz ar putea pune capat legii blasfemiei in Pakistan? Din cauza asta a ajuns ea in inchisoare.

Gary Lane: Nu, deloc. Nici crestinii din Pakistan nu cred ca se va pune capat legii blasfemiei, deoarece multi militanti musulmani folosesc aceasta lege impotriva crestinilor si chiar si impotriva altor musulmani in cadrul unor dispute si in alte situatii. In cel mai bun caz, se poate obtine o atenuare a legii. In cazul in care cineva este acuzat in mod fals si acest fapt este dovedit, atunci si acuzatorul poate fi acuzat de blasfemie.

Wendy Griffith: Cum se poate ruga Trupul lui Hristos pentru Asia si pentru familia ei din Pakistan?

Gary Lane: Trebuie sa ne rugam pentru siguranta Asiei Bibi si pentru siguranta familiei ei. In primul rand, sa ne rugam pentru siguranta crestinilor din Pakistan. Afacerile lor au fost inchise. Se tem de ziua de duminica si de serviciul de la biserica, de siguranta in biserici. Rugati-va pentru Pakistan. Rugati-va pentru o revarsare a Duhului Sfant asupra Pakistanului.

Wendy Griffith: Trebuie sa credem ca va avea loc ceva minunat in urma suferintei ei. Ca Dumnezeu nu va risipi durerea ei.

Gary Lane: Da. Pe masura ce creste persecutia, creste si Biserica.

Wendy Griffith: Asa este. Gary, iti multumesc pentru reportaj.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 747 - noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

1. In SUA va fi creat cel mai puternic supercomputer capabil de 1 cvintilion de calcule pe secunda SUA colaboreaza cu...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Mai multe informatii:...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

De 25 de ani, Alfa Omega TV distribuie programe catre staţiile regionale şi locale de televiziune. Este unul dintre...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 17

Anunţul preşedintelui Donald Trump referitor la retragerea trupelor americane din nord-estul Siriei a produs...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

O tara musulmana primeste o delegatie de crestini evanghelici. Azerbaidjanul a invitat recent mai bine de 12 pastori...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 11

Joel Rosenberg este un crestin evanghelic care traieste in Israel. In ultimii doi ani, el a contribuit in mod activ la...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4

Doi studenti au creat o Biblie pentru mileniali si de catre mileniali. Cei doi slujesc in cadrul lucrarii Intervarsity...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

In aceasta luna se va lansa o noua emisiune care combina pasiunea pentru masini si dragostea pentru Hristos....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 7

Se intensifica persecutarea crestinilor si a bisericilor crestine. La sfarsitul saptamanii trecute, aproape 50 de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 6

India se confrunta cu o crestere dramatica a persecutarii crestinilor. Potrivit datelor recente ale grupurilor care...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 6
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.