Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Interviu cu Gary Lane despre George H.W. Bush

Adaugat la :  13.12.2018
Vizualizari :  0
+ Add To

Wendy Griffith: Gary Lane, fost corespondent-sef al departamentului din Washington este cu noi in studio. Gary, ai avut oportunitatea de a te intalni cu presedintele Bush. Povesteste-ne ceva.

Gary Lane: L-am cunoscut inainte sa devina presedinte, la alegerile primare din 1980, in Michigan. El era contracandidatul lui Ronald Reagan. Imi amintesc ca era un barbat placut, prietenos, afectuos. Am simtit ca ii pasa de mine. M-a linistit, deoarece eu eram un reporter tanar si eram foarte agitat, deoarece intalnisem un posibil viitor presedinte. In schimb, el a fost incantator, placut si amabil.

Wendy Griffith: Ai spus ca a fost un presedinte care nu si-a exprimat credinta in public. Ai vazut asta in timpul reportajelor tale despre el?

Gary Lane: Da, la Washington El a crescut intr-o familie de episcopali, unde a invatat sa nu isi exprime credinta in public, sa nu vorbeasca despre credinta lui. Nu i-a fost usor sa vorbeasca despre ea, dar aceasta s-a reflectat in deciziile sale politice. El a fost pro-viata, chiar daca sotia lui, Barbara, nu a fost. In copilarie, mama lui ii citea din Biblie in fiecare dimineata, asa cum a spus el.

Wendy Griffith: Se spune despre el ca a fost un slujitor umil, cu calitati biblice care lipsesc in ziua de azi in Washington. Esti de aceeasi parere?

Gary Lane: Da, el a fost foarte umil. Cred ca umilinta este o calitate care le lipseste liderilor de azi de la Washigton D.C. A incercat sa se inteleaga cu toti, desi Congresul era dominat de democrati, iar el fiind republican. A fost nevoit sa se inteleaga cu toata lumea. Insa, el a apelat mereu la credinta. El a fost invatat ca: „Cui i s-a dat mult, i se va cere mult”, si a crezut acest fapt. Mai mult, unul dintre versetele sale preferate a fost Proverbe 27:2: „Sa te laude altul, nu gura ta, un strain, nu buzele tale!” Din copilarie, el a fost invatat sa fie umil si a fost un presedinte umil.

Wendy Griffith: Nu vedem asta la actualul presedinte.

Gary Lane: Multi dintre liderii nostri nu sunt umili, sunt aroganti.

Wendy Griffith: Zilele trecute, elogiile au fost induiosatoare, iar ceremoniile au fost extraordinare, atat de emotionante! Iti amintesti de un alt presedinte care sa fi fost comemorat in acest fel?

Gary Lane: Nici macar Reagan nu a fost comemorat atat de mult. Bush chiar a incercat sa se inteleaga cu toata lumea. La Washington exista doua extreme. Daca presedintele are viziuni extreme, atunci partidul in opozitie, cel de stanga, reactioneaza in mod extrem. George W. Bush nu a fost considerat o persoana cu un comportament extrem. Multi conservatori au spus ca s-a comportat mai degraba ca un democrat si de aceea l-a iubit toata lumea. Ii vom simti lipsa. Iti multumesc, Gary.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 752 - decembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Ultimele stiri crestine la Alfa Omega TV: 1. Intrebarile aparute dupa incendiul de la Notre-Dame. Misterul celor 23...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 22

Ultimele stiri crestine la Alfa Omega TV: 1. Sri Lanka: Bilantul atentatelor comise duminica a urcat la 290 de morti...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 8

Aplicatia mobila Cartea Cartilor, lansata in Romania acum cateva luni, a avut un impact puternic. Cu ajutorul acestui...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 119

Intalnirile de rugaciune organizate de European Union of Prayer se desfaşoara de doua ori pe an in capitalele ţarilor...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 468

Mai multe stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri#axzz5lWzFjUXA

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 960

Incepem stirile cu Africa unde armata din Sudan l-a inlaturat pe presedintele Omar al-Bashir, si a decis sa conduca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 19

Wendy Griffith: Gary Lane este cu noi in studio. El a vizitat de multe ori Sudanul. Armata a preluat controlul in...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 23

George Thomas: Ryan Boyette a slujit timp de 15 ani ca misionar in Sudan, in regiunea Muntilor Nuba. In prezent...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum 25 de ani in Rwanda au murit 800.000 de oameni in urma unui genocid care a durat 100 de zile. Acel eveniment...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Cand Belgia a legalizat eutanasia, criticii au spus ca tara a pasit pe un drum periculos. Acum, se pare ca tara...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.