Interviu cu George Thomas despre viitorul crestinilor dupa alegerile din India

Adaugat la :  17.05.2019

Wendy Griffith: George, aceste alegeri istorice se apropie de sfarsit. Alegerile se vor termina spatamana viitoare. Cine crezi ca va castiga alegerile?

George Thomas: Dupa parerea mea, Partidul Bharatiya Janata va castiga alegerile. Partidul Congresului este foarte impartit si nu a reusit sa intruneasca partidele. Dupa parerea mea, castigatorul va fi Partidul Bharatiya Janata. Insa, totul depinde si de Parlament si de cine va controla Parlamentul. S-ar putea ca Partidul Bharatiya Janata sa piarda cateva locuri importante. Astfel, vor fi nevoiti sa formeze o coalitie pentru urmatorul guvern.

Wendy Griffith: Partidul Bharatiya Janata este un partid hindus. Ce inseamna asta pentru crestini?

George Thomas: Nimic bun. Ei au suferit destul de mult de cand Partidul Bharatiya Janata a venit la putere. A crescut semnificativ numarul incidentelor comise impotriva crestinilor. Crestinii din India se tem pentru viitorul lor, se tem ca acest partid va ajunge la putere. De aceea, trebuie sa continuam sa ne rugam pentru crestinii din India.

Wendy Griffith: Bineinteles. George, iti multumesc.

George Thomas: Cu placere.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 774 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri