Interviu cu Shilo Ben Hod, cântăreț și scriitor israelian Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  15.10.2020

Shilo Ben Hod este un cântăreț și compozitor israelian. Am discutat recent cu Shilo și l-am întrebat despre povestea lui, despre muzica lui și de ce spune în noul său cântec Mi-e deajuns să fiu copilul Tău.

Julie Stahl: Shilo Ben Hod, bine ai venit la Jerusalem Dateline! Ești muzician, compozitor. Spune-ne câte ceva despre muzica ta. Ce stil este?

Shilo Ben Hod: Scriu muzică de închinare în ebraică, și puțin în engleză. Toate cântecele mele sunt îndreptate spre Dumnezeu, sunt o închinare pură către El. Stilul meu de muzică este divers, de la muzică populară la rock și reggae sau orientală. Aventura cu muzica a început la vârsta de șase ani, când mama m-a trimis forțat la cursuri de pian. Atunci nu am fost foarte fericit, dar acum îi mulțumesc. Am început să scriu muzică de la 14 ani. Am scris câteva melodii atunci, care mi-au fost o binecuvântare în viață. Același lucru îl fac și acum și cred că aceasta este chemarea lui Dumnezeu pentru mine.

Julie Stahl: Ai fost în armată și ai făcut ceea ce trebuie să facă israelienii, așa este?

Shilo Ben Hod: Da, am parcurs întreg programul. Am mers în armată trei ani și m-am căsătorit la mijlocul acestei perioade. Am mers la școală, am avut întreaga experiență israeliană.

Julie Stahl: Nu vreau aur, nu vreau glorie. Acum, ți-ai lansat al doilea CD. Care este tema?

Shilo Ben Hod: Mi-am intitulat cel de-al doilea album Shuv, care înseamnă din nou, și mai înseamnă reîntoarcere. Multe din cântece vorbesc despre întoarcerea la Dumnezeu și despre faptul că El ne iartă din nou și din nou, că Dumnezeu e constant în dragostea Sa și ne cheamă întotdeauna înapoi la El. Noi avem întotdeauna un loc unde să ne reîntoarcem.

Julie Stahl: Mi-e deajuns să fiu al Tău Unul din cântecele pe care le-am auzit este Dai li, E deajuns pentru mine. Vorbește-ne despre acel cântec și despre videoclipul pe care l-ai făcut.

Shilo Ben Hod: Dai li înseamnă e deajuns pentru mine și cântecul vorbește despre ce înseamnă să fii un fiu sau o fiică a lui Dumnezeu și că a-I aparține lui Dumnezeu e mult mai bine decât orice altceva, este deajuns. Mi-e deajuns să fiu fiul Său. Eram într-un punct în viața mea în care a trebuie să aleg între o ofertă tentantă pe partea de carieră și ceva ce știam că Dumnezeu ar vrea. Stăteam în cumpănă, ca bărbat dornic să câștige pentru familia sa. M-am rugat câteva zile și Dumnezeu mi-a dăruit pace în alegerea planului Său pentru viața mea. Am avut aceste cuvinte în inima mea: Mi-e deajuns să fiu fiul Tău. Refrenul spune că nu vreau aur, nici bani, nici faimă. Voi da totul doar să mă știu fiul Tău, fiindcă e tot ce vreau. La asta m-a chemat El. Am făcut și un videoclip pentru cântec, pe care l-am filmat aici, în Ierusalim. Cred că ceea ce a fost special legat de acest videoclip e că prezintă Ierusalimul din perspectiva unui localnic. De obicei noi nu filmăm în locurile unde filmează toată lumea, filmăm pe străzi și încercăm să surprindem atmosfera Ierusalimului. Este o imagine a închinării împreună ca familie a lui Dumnezeu, pentru bunătatea și credincioșia Lui față de noi.

Julie Stahl: Băiatul tău chiar cântă din inimă.

Shilo Ben Hod: Da, așa este el. Nu l-am instruit cum să facă asta. A făcut în mod natural, l-a prins.

Julie Stahl: De obicei, muzicienii merg într-un tur de promovare, dar acum suntem în carantină. Care e planul tău, cum vei face?

Shilo Ben Hod: Este trist că nu mai putem călători atât de mult, dar ni se deschid mult mai multe uși prin tehnologie, internet și diferite evenimente a căror organizare de obicei ar dura luni de zile. Acum poți crea un eveniment virtual cu mii de oameni, așadar am putut să cânt la diferite evenimente pe Zoom și YouTube. Eu cred că Domnul se va îngriji de promovarea acestui album. Acum este bine. Nu trebuie să fac prea multe.

Julie Stahl: Unde putem găsi muzica ta? Cum putem să accesăm sau să cumpărăm CD-ul?

Shilo Ben Hod: Muzica se poate găsi și pe iTunes sau Spotify, platformele majore de streaming. Copiile fizice nu sunt disponibile acum și îmi este dificil să le trimit prin poștă, dar puteți căuta după numele meu, Shilo Ben Hod, pe YouTube și Google. Sunt sigur că veți găsi câteva videoclipuri.

Shilo Ben Hod: Shilo Ben Hod, mulțumim frumos că ai acceptat invitația noastră la Jerusalem Dateline !

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 349, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.