Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Interviu cu Todd Nettleton despre situatia crestinilor din Coreea de Nord

Adaugat la :  7.03.2019
Vizualizari :  208
+ Add To

Todd Nettleton, prezentatorul emisiunilor de radio The Voice of the Martyrs, a scris o carte despre Coreea de Nord. El a acordat un interviu pentru stirile CBN pe acest subiect.

George Thomas: Kim Jong-un a vrut ridicarea tuturor sanctiunilor impuse impotriva tarii sale. Spune-ne cat de rea este situatia economica a unui nord-coreean de rand.

Todd Nettleton: Sanctiunile economice sunt groaznice. Chiar si o masa decenta este o provocare zilnica pentru oamenii din Coreea de Nord. Cea mai buna descriere este urmatoarea: „Coreea de Nord este un lagar care se ascunde sub masca unei tari.” Toti sunt oprimati, insa crestinii au parte de o persecutie mai dura.

George Thomas: Ar fi contat ridicarea sanctiunilor sau problemele tarii sunt mai adanci de atat?

Todd Nettleton: Problemele tarii sunt mai adanci. As incepe cu definitia unei persoane. O persoana in Coreea de Nord trebuie sa fie de folos regimului Kim. Cine primeste mancare, adapost, haine? Persoanele care sunt considerate folositoare regimului. Daca nu esti folositor pentru regim, nu ai dreptul sa beneficiezi de acele bunuri. Ne este greu sa intelegem nivelul asupririi si al greutatilor.

George Thomas: Ne poti spune daca crestinii din Coreea de Nord spera la o intelegere cu Statele Unite?

Todd Nettleton: Crestinii din Coreea de Nord inteleg ca ei depind pe deplin de Dumnezeu. Ei spera sa se instaureze pacea in tara lor, spera ca tara sa aiba o relatie pasnica cu restul lumii. Cu toate acestea, ei inteleg ca supravietuiesc zilnic deoarece sunt binecuvantati de Dumnezeu. Nu cred ca si-au facut griji in privinta consecintelor semnarii unui tratat de pace, daca granitele vor fi deschise sau vor ramane inchise. Ei depind de Dumnezeu in fiecare clipa a vietii lor.

George Thomas: Todd , asa cum stii, oamenii de la Open Doors in ultimii 18 ani au spus despre Coreea de Nord ca este cea mai periculoasa tara din lume pentru crestini. In ultimii doi ani, am purtat acest dialog cu Coreea de Nord. S-a imbunatatit sau s-a inrautatit situatia crestinilor din acea tara ?

Todd Nettleton: Nu cred ca s-a imbunatatit. Nadajduim ca acest dialog intre presedintele nostru si presedintele Kim va aduce o imbunatatire pentru crestini, va aduce libertate religioasa. Nu am vazut niciun raport in aceasta privinta, dar nadajduim ca in timp ce stau la masa si discuta despre arme nucleare, sa aduca vorba si despre libertatea religioasa.

George Thomas: Cum putem sa ne rugam pentru fratii si surorile noastre din Coreea de Nord?

Todd Nettleton: Gandindu-ne la oprimarea groaznica, la cei peste 30.000 de crestini din lagare, sa ne rugam sa supravietuiasca acestei zile. Sa ne rugam sa aiba destula mancare. Rugati-va ca Dumnezeu sa-i protejeze. Sa ne rugam sa fie in continuare o marturie. A fi o marturie in Coreea de Nord inseamna un drum sigur spre lagar, astfel trebuie avuta mare grija. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa deschida usi si fratii si surorile noastre sa poata impartasi Evanghelia cu intelepciune cu cei din jur.

George Thomas: Minunat, Todd , iti multumesc pentru participare.

Todd Nettleton: Cu placere. Multumesc pentru invitatie.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 764 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Tururi de vizitare a unor locuri evreiesti, cautari, numeroase activitati, partasie, rasete si poze! Clubul pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 35

Un eveniment pro-viata cu participarea unor vedete are loc tocmai in Times Square! Sunt concerte in direct, discursuri...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 13

Stiinta schimbarilor climatice v-a speriat? Iata trei lucruri practice pe care le puteti face! Philip Clayton, de la...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2

E o veste extraordinara ca Asiei Bibi i s-a ingaduit, in sfarsit, sa paraseasca Pakistanul! E minunat si toata lumea...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Janice Allen este directorul executiv al International Cooperating Ministries, o organizatie care vrea sa schimbe...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Ultimele stiri crestine la Alfa Omega TV: 1. Lupta pentru inlocuirea premierului Theresa May complica negocierile...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 183

Razboiul cuvintelor dintre SUA si Iran se aprinde din nou. Secretarul de stat american Mike Pompeo a emis o avertizare...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 108

Israelul a implinit 71 de ani si a sarbatorit Ziua Independentei, in ciuda contextului tensiunilor crescande cu...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 36

Cum spuneam, cu cateva zile inainte de Ziua Eroilor, Israelul a fost sub asediu din partea gruparilor Hamas si Jihadul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 50

Pentru mai multe informatii despre ce motiveaza atacurile din Gaza si unde se afla Israelul la 71 de ani, George...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 57
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.