Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Intoarcerea evreilor in Tara Sfanta

Adaugat la :  23.08.2019

Va prezentam in continuare ultimele noutati din Israel. Va spunem ce se intampla in Israel si in Orientul Mijlociu. In aceasta saptamana in jur de 250 de imigranti din America de Nord au ales sa se stabileasca in Israel. Imigrantii au venit din 22 de state si doua provincii canadiene. Multi considera sosirea lor ca fiind o implinire profetica deoarece Dumnezeu a spus ca Isi va readuce poporul pe Taramul Fagaduintei.

David Echstein, imigrant nou: Este una dintre sentimentele cele mai uimitoare din lume sa venim in tara noastra natala, sa facem parte din statul Israelului, al statului evreiesc din care am vrut sa facem parte mereu.

Potrivit Agentiei Evreiesti, doar in acest an 30 000 de oameni vor imigra in Israel.

Stire prezentata in cadrul emisiunii Mapamond crestin 788 – august 2019. Citeste aici ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri