Iranul a recunoscut că a măcelărit protestatari

Adaugat la :  12.12.2019

Emily Jones, reporter: Iranul a recunsocut că a măcelărit protestatarii care au demonstrat împotriva creșterii masive de prețuri la gaze naturale. Luna trecută, mii de cetățeni supărați au invadat străzile în întreaga țară. Televiziunea de stat din Iran a recunoscut că forțele de securitate au împușcat și i-au ucis pe cei pe care i-au numit insurgenți. Potrivit Departamentului de Stat din Statele Unite, numărul persoanelor decedate este mai mare decât cel estimat de grupurile pentru drepturile omului.

Brian Hook, emisarul Statelor Unite pentru Iran: Este posibil ca regimul să fi ucis peste o mie de cetățeni iranieni de la începutul protestelor. Nu putem fi siguri, deoarece regimul blochează fluxul de informații. Printre cetățenii uciși se află și peste 12 copii, printre care sunt copii de 13-14 ani.


Emily Jones: La un post de televiziune de stat din Iran, un savant iranian a spus că protestatarii și-au meritat soarta deoarece au luptat împotriva lui Allah.

Savant din Iran: Potrivit Coranului, pedeapsa pentru oamenii pe care i-am arestat este aceea de a fi măcelăriți. Mai întâi trebuie să treacă prin încercări, apoi trebuie răstigniți pentru ca oamenii să îi vadă.

Emily Jones: SUA intenționează să trimită mai multe trupe în regiune pentru a contracara amenințarea crescândă din partea Iranului.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 804 - decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.