Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Iranul continua sa ameninte ca va anihila statul evreiesc

Adaugat la :  8.08.2019

Recent, Iranul a capturat un petrolier sub pavilion britanic in Stramtoarea Ormuz, care e una dintre cele mai importante cai maritime din lume, caci o cincime din petrolul din intreaga lume trece pe acolo. Iranul pretinde ca ar fi responsabil de aceasta stramtoare, dar secretarul de stat american Mike Pompeo a promis Iranului ca SUA nu o va inchide.

Mike Pompeo, SUA, secretar de stat: Vom continua sa o tinem deschisa si sa construim un plan de securitate maritim. Vor lucra alaturi de noi natiuni din toata lumea care au un viu interes sa tina deschisa acea cale maritima. Va dura mai mult timp decat ne-am dori, dar sunt increzator ca lumea intelege importanta sa si ca America e pregatita sa joace un rol semnificativ in acest sens, insa e nevoie ca toate natiunile sa ne ajute la protejarea tranzitului comercial.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 289 - august 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri