Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Iranul continua sa ameninte ca va anihila statul evreiesc

Adaugat la :  8.08.2019

Recent, Iranul a capturat un petrolier sub pavilion britanic in Stramtoarea Ormuz, care e una dintre cele mai importante cai maritime din lume, caci o cincime din petrolul din intreaga lume trece pe acolo. Iranul pretinde ca ar fi responsabil de aceasta stramtoare, dar secretarul de stat american Mike Pompeo a promis Iranului ca SUA nu o va inchide.

Mike Pompeo, SUA, secretar de stat: Vom continua sa o tinem deschisa si sa construim un plan de securitate maritim. Vor lucra alaturi de noi natiuni din toata lumea care au un viu interes sa tina deschisa acea cale maritima. Va dura mai mult timp decat ne-am dori, dar sunt increzator ca lumea intelege importanta sa si ca America e pregatita sa joace un rol semnificativ in acest sens, insa e nevoie ca toate natiunile sa ne ajute la protejarea tranzitului comercial.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 289 - august 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.