Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Israelul e in doliu in urma mortii sotiei presedintelui Rivlin

Adaugat la :  13.06.2019

Israelienii au depus un ultim omagiu primei doamne a Israelului, Nechama Rivlin, care a murit cu o zi inainte sa implineasca 74 de ani. Rivlin a elogiat-o pe sotia sa draga.

Ma uitam la acea data de 5 iunie, atat de familiara... La multi ani, draga mea ! Multumesc, Nechama, pentru dragostea ta, parteneriatul tau, pentru familie si ca ai fost intotdeauna cu mine. Multumesc pentru mana care m-a sustinut si pentru inima care stia sa asculte. Multumesc pentru umorul si perspicacitatea ta si ca mi-ai oferit privilegiul de a fi sotul sotiei presedintelui. Apele cele mari nu pot sa stinga dragostea, si raurile n-ar putea s-o inece.Odihneste-te in pace !

Nechama a suferit un transplant de plaman in urma cu trei luni. Suferea de o boala de plamani din 2007. Nechama s-a nascut intr-un mosav din centrul Israelului in 1945, iar parintii ei au emigrat

din Ucraina. A lucrat ca cercetator la Universitatea Evreiasca din Ierusalim in aria zoologiei, ecologiei si geneticii. S-a casatorit cu Rivlin in 1971 si au avut trei copii. Rivlin a ajuns presedinte in 2014, iar Nechama s-a concentrat pe arta, activitati pentru copii cu nevoi speciale si pe mediu. Premierul israelian, Benjamin Netanyahu si sotia sa, Sara, au participat la inmormantare si si-au exprimat durerea adanca pentru trecerea ei, in numele tuturor cetatenilor din Israel.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 281 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.