Israelul îndeamnă la sprijin spiritual pentru România!

Adaugat la :  13.05.2020

Milioane de oameni sunt chemați să se roage pentru România vineri, 15 mai 2020. Televiziunea TV7, mai precis filiala din Ierusalim, are pe inimă țara noastră. Tu ce vei face?

Iată mesajul apelul internațional: Shalom! Sunt Jonathan Hessen, editorul-șef și prezentatorul „Știrilor TV7”. De când TV7 și frații noștri dragi din România, de la Alfa Omega TV, au început un parteneriat adânc înrădăcinat în 15 octombrie 2019, Domnul a pus în inima mea o mare pasiune pentru țara voastră. Cunoscând mulți români de-a lungul anilor, printre care și câțiva prieteni foarte buni, am ajuns să iubesc istoria și cultura voastră bogată.

Dacă ați urmărit emisiunile noastre de știri din Israel, care sunt difuzate în România doar la Alfa Omega TV, poate ați observat că am inițiat o campanie globală de rugăciune, prin care ne unim cu frații și surorile noastre în Hristos să-i cerem Tatălui din ceruri să Se descopere națiunilor și, prin asta, să salveze fiecare țară și să reverse pacea Lui peste ele. Din acest motiv, vinerea aceasta, în 15 mai, îi chemăm pe toți telespectatorii noștri din întreaga lume să ne unim în rugăciune pentru mântuirea și pacea României.

Vă încurajez să vă uniți cu noi în această rugăciune. Cu timpul, vom continua să sprijinim parteneriatul nostru important cu Alfa Omega TV prin care, în cele din urmă, vor ajunge mai muylte programe din Ierusalim în România.

Aștept cu nerăbdare să ne vedem. Domnul să binecuvânteze din plin România cu mântuire și pace!

Shalom!

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel