Israelul ridică aproape toate restricțiile impuse din cauza pandemiei

Adaugat la :  9.06.2021

Israelul se întoarce la viața de dinaintea pandemiei. Țara a ridicat aproape toate restricțiile impuse din cauza pandemiei și rata zilnică a infecției este aproape de zero. Israelienii nu mai trebuie să prezinte dovezi de vaccinare sau dovezi că au trecut prin boală pentru a merge în locuri publice ca de exemplu la restaurat sau la săli de gimnastică. Israelienilor li se cere purtarea măștii în interior, însă și această restricție se va ridica în curând.

Prof. Hezi Levi, Director general al Ministerului de Sănătate al Israelului: După aceste vremuri, după carantine și după toate restricțiile, acum vom da drumul la toate activitățile din Israel.

Emily Jones, reporter: Israelul a avut una dintre campaniile de vaccinare cele mai reușite din lume. Mai bine de 70% dintre israelieni, începând cu vârsta de 20 de ani, au primit două doze de vaccin împotriva coronavirusului.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 882, difuzată la Alfa Omega TV în iunie 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională