Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Israelul s-a închis

Adaugat la :  27.03.2020

Israelul poartă un război disperat împotriva coronavirusului și sute de oameni au fost deja infectați. Guvernul a implementat niște măsuri extreme pentru a salva vieți. Emily Jones vine cu detalii din Ierusalim.


Emily Jones: Pe străzile cândva pline ale Ierusalimului domnește acum o liniște înspăimântătoare în timp ce țara depune eforturi pentru a combate coronavirusul letal. Mai bine de 500 de israelieni au fost infectați cu COVID-19. Prim-ministrul Beniamin Netanyahu îndeamnă oamenii să rămână acasă și să nu iasă decât dacă este absolut necesar. Țara cea mai lovită din regiune este Iranul unde au avut loc peste 1.200 de decese și liderii spun că se așteaptă la mai multe milioane de decese. Secretatul de Stat Mike Pompeo a declarat că America va acorda ajutor.


Mike Pompeo: Continuăm să oferim asistență Iranului în multe feluri și vom continua să o facem. Avem un canal umanitar deschis pentru a facilita tranzacțiile legitime pentru a nu permite ca acești bani să ajungă în mâinile teroriștilor.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 819 - martie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine:https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.