Israelul s-a închis

Adaugat la :  27.03.2020

Israelul poartă un război disperat împotriva coronavirusului și sute de oameni au fost deja infectați. Guvernul a implementat niște măsuri extreme pentru a salva vieți. Emily Jones vine cu detalii din Ierusalim.

Emily Jones: Pe străzile cândva pline ale Ierusalimului domnește acum o liniște înspăimântătoare în timp ce țara depune eforturi pentru a combate coronavirusul letal. Mai bine de 500 de israelieni au fost infectați cu COVID-19. Prim-ministrul Beniamin Netanyahu îndeamnă oamenii să rămână acasă și să nu iasă decât dacă este absolut necesar. Țara cea mai lovită din regiune este Iranul unde au avut loc peste 1.200 de decese și liderii spun că se așteaptă la mai multe milioane de decese. Secretatul de Stat Mike Pompeo a declarat că America va acorda ajutor.

Mike Pompeo: Continuăm să oferim asistență Iranului în multe feluri și vom continua să o facem. Avem un canal umanitar deschis pentru a facilita tranzacțiile legitime pentru a nu permite ca acești bani să ajungă în mâinile teroriștilor.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 819 - martie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine:https://alfaomega.tv/stiri