Israelul se îndreaptă spre spațiu Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  26.11.2020

Israelul își trimite al doilea astronaut în spațiu. Este o misiune istorică programată pentru sfârșitul anului 2021. Eytan Stibbe, un fost pilot militar, urmează să decoleze din Florida spre Staţia Spaţială Internaţională. El va petrece 200.000 de ore pe stația spațială, unde va efectua experimente, folosind tehnologie israeliană. Stibbe va continua moștenirea lăsată de primul astronaut israelian, Ilan Ramon, care a decedat în timpul unei misiuni spațiale în 2003.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 854, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega