Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Israelul sustine sanctiunile SUA la adresa Iranului. Ce fac alte tari?

Adaugat la :  19.07.2019

In timp ce tensiunile dintre SUA si Iran continua sa creasca, premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat aprecierea fata de intentia presedintelui Trump de a mari sanctiunile impotriva Iranului. Cei doi lideri au vorbit la telefon despre evolutiile din regiune si despre problemele de securitate.

Presedintele Trump a avertizat intai Iranul ca ar trebui sa aiba grija. Acum, vicepresedintele spune ca desi SUA nu urmareste sa intre intr-un razboi cu Iranul, nu se va da inapoi.

Am implementat o campanie de maxima presiune. Iranul foloseste aceasta campanie ca scuza pentru a-si imbogati uraniul la niveluri si mai mari. China spune ca aceasta e radacina problemei acestei crize, impreuna cu retragerea SUA din acordul din 2015. Acum, Iranul trebuie sa aleaga, fie va avea grija de poporul sau, fie va continua sa-si finanteze delegatii care raspandesc violenta si terorismul in regiune si care insufla ura ucigasa impotriva Israelului.

Mike Pence a vorbit la conferinta Christians United for Israel din Washington DC, adaugand ca SUA doreste sa discute cu Iranul, dar va fi si pregatita sa se apere pe sine si aliatii.

Iranul nu ar trebui sa ia abtinerea americanilor drept nehotarare. Marea Britanie a avertizat Iranul sa inceteze imbogatirea uraniului, in timp ce Israel indeamna puterile lumii sa impuna si mai multe sanctiuni.

Ar trebui acum sa infruntam agresiunile Iranului, iar Europa ar trebui sa sustina sanctiunile impuse de presedintele Trump. Noi le sustinem fara indoiala. Am implementat campania de maxima presiune din istorie impotriva regimului iranian si inca nu am terminat. Am taiat finantari de milioane de dolari, pe care Republica Islamica si conducerea Iranului le-ar fi folosit in diverse scopuri infame, intre care si eforturile lor de a distruge statul Israel.

Germania spunea ca e extrem de ingrijorata, dar n-a trecut la actiune, spunand ca asteapta publicarea unui raport de inspectie. Ei planuiesc sa discute cu Marea Britanie, China, Franta si Rusia legat de ce vor afla si ce sa faca cu pactul nuclear.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 286 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.