Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Israelul sustine sanctiunile SUA la adresa Iranului. Ce fac alte tari?

Adaugat la :  19.07.2019
Vizualizari :  0
+ Add To

In timp ce tensiunile dintre SUA si Iran continua sa creasca, premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat aprecierea fata de intentia presedintelui Trump de a mari sanctiunile impotriva Iranului. Cei doi lideri au vorbit la telefon despre evolutiile din regiune si despre problemele de securitate.

Presedintele Trump a avertizat intai Iranul ca ar trebui sa aiba grija. Acum, vicepresedintele spune ca desi SUA nu urmareste sa intre intr-un razboi cu Iranul, nu se va da inapoi.

Am implementat o campanie de maxima presiune. Iranul foloseste aceasta campanie ca scuza pentru a-si imbogati uraniul la niveluri si mai mari. China spune ca aceasta e radacina problemei acestei crize, impreuna cu retragerea SUA din acordul din 2015. Acum, Iranul trebuie sa aleaga, fie va avea grija de poporul sau, fie va continua sa-si finanteze delegatii care raspandesc violenta si terorismul in regiune si care insufla ura ucigasa impotriva Israelului.

Mike Pence a vorbit la conferinta Christians United for Israel din Washington DC, adaugand ca SUA doreste sa discute cu Iranul, dar va fi si pregatita sa se apere pe sine si aliatii.

Iranul nu ar trebui sa ia abtinerea americanilor drept nehotarare. Marea Britanie a avertizat Iranul sa inceteze imbogatirea uraniului, in timp ce Israel indeamna puterile lumii sa impuna si mai multe sanctiuni.

Ar trebui acum sa infruntam agresiunile Iranului, iar Europa ar trebui sa sustina sanctiunile impuse de presedintele Trump. Noi le sustinem fara indoiala. Am implementat campania de maxima presiune din istorie impotriva regimului iranian si inca nu am terminat. Am taiat finantari de milioane de dolari, pe care Republica Islamica si conducerea Iranului le-ar fi folosit in diverse scopuri infame, intre care si eforturile lor de a distruge statul Israel.

Germania spunea ca e extrem de ingrijorata, dar n-a trecut la actiune, spunand ca asteapta publicarea unui raport de inspectie. Ei planuiesc sa discute cu Marea Britanie, China, Franta si Rusia legat de ce vor afla si ce sa faca cu pactul nuclear.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 286 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: - Reportaj: Rugul Aprins, intalnire de rugaciune pe munte...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

De 15 ani la Ponoara, in judetul Bihor, au loc intalnirile de rugaciune „Rugul Aprins” care trec dincolo de orice...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Haideti sa vedem cum incepe noua viata pentru imigranti ! De la fondarea sa in 1948, cam trei milioane si jumatate de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Presedintele Harry Truman a recunoscut statul Israel a doar cateva minute dupa ce a fost declarat ca natiune. Noua...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Ben Kinchlow a fost un moderator iubit al emisiunii Club 700, alaturi de Pat Robertson, timp de 17 ani. Kinchlow, un...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Testul care a avut loc peste Alaska i-a oferit Israelului incredere in capacilitatile sale de a face fata...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 91

Recent, Iranul a capturat un petrolier sub pavilion britanic in Stramtoarea Ormuz, care e una dintre cele mai...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 71

Israelul considera ca Iranul reprezinta o amenintare crescanda. Recent se spunea ca, intr-o actiune rara, avioanele de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 80

Din sumarul editiei: Brexitul va avea loc in 31 octombrie, indiferent ce s-ar intampla; Planul lui Vladimir Putin de a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

Eusebio Laurian Stefanescu: „Multi din noi n-am muncit. Eu de exemplu, 40 de ani n-am muncit fizic.” Dupa 12 ani...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 45
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.