Israelului i-ar putea lua un an ca să iasă din carantină Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  9.10.2020

Premierul israelian Beniamin Netanyahu prevede că ar putea dura până la un an de zile ca Israelul să iasă complet din a doua carantină și a avertizat că vor fi restricții și mai dure dacă numerele nu vor scădea.

„Eforturile noastre continuă. Peste 7 000 de forțe de ordine și 1 000 de militari vor fi la baraje, verificând oamenii în scopul minimizării deplasărilor, permise doar pe o rază de un kilometru. Eforturile noastre vor continua în următoarele două săptămâni pentru a rezolva situația actuală din Israel.”

Între timp, israelienii au început sărbătoarea biblică Sukkot sau Sărbătoarea Corturilor, însă restricțiile nu le permit să se viziteze unii pe alții. „În mod normal e un timp de mare veselie, dar acest an este mai dificil. Atmosfera este foarte apăsătoare... Nu locuiesc departe de aici și merg cu fiica mea la cumpărături, să luăm o pâine sau ceva dulce. Nu e bine deloc. Sper să vedem vremuri mai bune.”

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 348, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.