Jerusalem Dateline 339

Adaugat la :  10.08.2020

Israelul avertizează Libanul să preia controlul asupra Hezbollah, altfel va suporta consecințele. Apoi: prezentăm un interviu în exclusivitate cu ambasadorul Israelului la ONU. El ne spunea că Israelul ar putea declara suveranitatea asupra unor părți ale ținuturilor biblice Iudeea și Samaria.

La final: aliyah, adică întoarcerea poporului evreu în Țara Promisă, este în ascensiune, în ciuda crizei COVID-19. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline!

Alte știri reportaje și creștine: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-desp...

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega!