Kevin McCarthy vorbeste despre problema antisemitismului in America

Adaugat la :  21.08.2019

L-am intrebat pe liderul McCarthy ce crede despre cresterea antisemitismului.

Domnule McCarthy, multumim ca sunteti prezent la Stirile CBN ! Care sunt ingrijorarile dvs. legate de antisemitism ?

Kevin McCarthy, liderul minoritatii din Camera Reprezentantilor: Antisemitismul are o crestere cum n-am mai vazut in lume din anii 1930. Asist la dezbaterile din Congres din acest an. Acum, fiind in minoritate, nu prea avem optiuni sa propunem legislatii la Camera Reprezentantilor, dar cat am putut, am reusit adoptarea unei legi despre antisemitism. A fost dificil sa-i convingem pe democrati. Apoi mai e si aceasta miscare de boicot, dezinvestitii si sanctiuni, BDS, si senatul american vrea sa inainteze propunerea lor legislativa. Nu doar ca au adoptat-o si Chuck Schumer nu doar ca a votat pentru, dar el e si coautor. Totusi, proiectul n-a ajuns inca la Camera Reprezentantilor. Iata asadar o noua provocare pe care n-am mai avut-o in trecut si careia incercam sa-i facem fata. Eu sunt increzator ca i-a ajutat pe oameni sa petreaca timp aici. Astfel, ei vor intelege nu numai cat de important e Israelul pentru America, ci si cat e de important sa avem aceasta singura democratie din Orientul Mijlociu si sa avem o asemenea diversitate. Mai sper ca vor invata din trecut ca n-avem voie sa lasam antisemitismul sa creasca. Antisemitismul nu se incurajeaza, ci se combate si trebuie confruntat indata ce apare.

Stire difuzata in cadrul emisiunii Jerusalem Dateline 291 – august 2019. Citeste ultimele stiri crestine aici: https://alfaomega.tv/stiri