La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 11 ianuarie 2022

Adaugat la :  11.01.2022

Iată care sunt știrile zilei !

Ierusalimul avertizează că, dacă acordul nuclear cu Iranul nu va reduce comportamentul agresiv al acestuia din urmă, Israelul își va rezerva dreptul de a acționa în apărarea sa. Ministrul israelian de externe, Yair Lapid, felicită Franța pentru preluarea președinției Uniunii Europene, într-o conversație telefonică cu președintele Emmanuel Macron. Ministrul francez de externe, Jean-Yves Le Drian, avertizează Republica Islamică Iran că, deși revigorarea acordului nuclear din 2015 rămâne posibilă, timpul se scurge.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pagina noastră de Facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.