La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Adaugat la :  2.08.2022

Iată care sunt știrile zilei!

Forțele israeliene de operațiuni speciale rețin zeci de suspecți de terorism, în timp ce operațiunea prelungită de combatere a terorismului Spărgătorul de Valuri continuă. China și Iranul anunță aprofundarea relațiilor lor în mijlocul situației complexe internaționale. Ministerul iranian de Externe avertizează că orice noi sancțiuni impuse împotriva sa de către Statele Unite ar împiedica și mai mult eforturile occidentale de a revigora acordul nuclear din 2015.

@StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.