La curent cu Orientul Mijlociu 27 octombrie 2020

Adaugat la :  27.10.2020

Dintre știrile programului: Forțele israeliene de apărare au lansat un exercițiu militar la scară largă, numit Săgeata letală, care simulează scenarii pe diverse fronturi, concentrându-se în principal pe frontul nordic al Israelului.

Israelul și Republica Sudan au decis oficial să-și normalizeze relațiile bilaterale, ca parte a inițiativei regionale de pace intermediată de SUA, acesta fiind al treilea astfel de anunț în mai puțin de șase săptămâni. În plus, emisarul interimar ONU pentru Libia, Stephanie Williams, a anunțat că părțile aflate în luptă în Libia, devastată de război, au semnat un acord de încetare definitivă a ostilităților.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 26 octombrie 2020, realizat de TV7.

Intră aici pentru alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV