La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la televiziunea TV7, 02 iunie 2020

Adaugat la :  3.06.2020

Sumarul ediției: Serviciile de Securitate din Israel au fost sfătuite să accelereze pregătirile pentru viitoarea decizie a Ierusalimului de a-și impune suveranitatea asupra unei părți semnificative din Cisiordania.

SUA îndeamnă Israelul să amâne anexarea la scară largă, având în vedere presiunea crescândă din partea statelor arabe din Golf, datorită probabilității apariției unor tulburări regionale.

Regele Iordaniei, Abdullah al II-lea, avertizează Israelul asupra faptului că anexarea Cisiordaniei va conduce la un conflict masiv cu Regatul Hașemit al Iordaniei.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 02 iunie 2020, realizat de TV7.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Unde ne mai poți vedea: