La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la televiziunea TV7, 22 septembrie 2020

Adaugat la :  22.09.2020

Iată ultimele noastre știri:

Președintele statului Honduras din America Centrală, Juan Orlando Hernández, și-a anunțat intenția de a muta ambasada țării sale în Israel din orașul Rishon LeZion la Ierusalim.

Statele Unite ale Americii au anunțat că vor fi reimpuse sancțiunile asupra Iranului, în conformitate cu procesul de extindere a embargoului, după cum prevede Rezoluția 2 231 a Consiliului de Securitate al ONU.

Președintele Recep Tayyip Erdogan a trimis semnale mixte cu privire la intențiile sale față de Marea Mediterană de Est, pe fondul tensiunilor sporite cu Grecia și Cipru în mod direct, și cu Uniunea Europeană în general.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 21 septembrie 2020, realizat de TV7.

Intră aici pentru alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV