La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la televiziunea TV7, 25 mai 2020

Adaugat la :  26.05.2020

Se folosește de ajutorul primit, dar ar „mușca mâna celui care îl hrănește”. Află despre cine și ce e vorba.

Din ediția curentă: Prim-ministrul israelian, Beniamin Netanyahu, acuză o conspirație a unor forțe administrative, care au încercat recent să schimbe balanța puterii în cadrul statului Israel.

Începe procesul liderului Israelian pentru acuza de fraudă, luare de mită și abuz de putere.

Franța pregătește anticipat un răspuns european la acțiunile posibile ale Israelului de a-și impune suveranitatea asupra unor părți din Cisiordania.

La final, vă invităm să ne rugăm împreună pentru Jamaica

Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei „Regimul Sionist, Israel, este o formațiune canceroasă, mortală, în detrimentul acestei regiuni, care fără îndoială va fi înlăturată și distrusă”.

Fără îndoială, virusul rezistent al Sionismului nu va mai dura prea mult,

urmând să fie înlăturat prin determinarea, credința și mândria tinerilor islamici.

Ca parte a neobositului Jihad, Khamenei a chemat toate națiunile musulmane să se alăture poporului palestinian, pe care l-a declarat a fi luptător în prima linie pentru recucerirea Ierusalimului.

„Toți trebuie să ajute națiunea palestiniană în acest Jihad, lupta sfântă a Islamului. Toți trebuie să ajute luptătorii palestinieni și să le stea alături. Vom face cu mândrie tot ce ne stă în putere în privința aceasta”.

Khamenei, care deține cea mai înaltă autoritate iraniană în tot ce privește religia și statul, a profitat în continuare de ocazie pentru a reitera legitimitatea exploatării instituțiilor non-islamice, pentru a fi folosite liber pentru Taqivva, o practică islamică cunoscută, care este folosită în mod deosebit de musulmanii șiiți prin constrângere, pentru a înșela pe non-musulmani cu scopul de a-și extinde credințele lor religioase.

Deși folosirea oricăror mijloace în scopuri religioase, inclusiv susținerea internațională, este permisă în această luptă, este absolut esențial să evităm să ne încredem în guverne occidentale și în grupuri internaționale susținute de acestea.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 25 mai 2020, realizat de TV7.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Unde ne mai poți vedea: