La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la TV 12 ianuarie 2021

Adaugat la :  12.01.2021

Rezumatul știrilor: O tentativă de atac cu un autovehicul și o armă de foc a fost raportată la un post militar israelian aflat în apropierea satului Yabad din Cisiordania, situat la vest de orașul Jenin. În ciuda unei carantine dure aplicată la nivel național, Israelul se confruntă cu o creștere constantă a cazurilor de coronavirus. Directorul general al AIEA, Rafael Mariano Grossi, avertizează că, în lumina informațiilor evidente că Republica Islamică continuă procedurile de îmbogățire a uraniului, marile puteri ale lumii au doar câteva săptămâni la dispoziție pentru a reînvia acordul nuclear iranian.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 12 ianuarie 2021, realizat de TV7.

Intră aici pentru alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV